Новини

21:24
Завораживающие кадры: арабский принц показал рассвет в ОАЭ
20:44
"Шахтер" - "Брага" 4:2: голы Кривцова и Тайсона
20:25
Рада отказалась конфисковать имущество Януковича
20:05
США десять лет прослушивают разговоры пассажиров в воздухе
20:03
Из-за войн и браконьеров на планете не останется жирафов
19:45
Российский пропагандист унизил экс-регионалов в прямом эфире
19:42
Россия выставила требование Украине
19:41
МВФ: Украина скорее всего не получит четвертый транш в этом году
18:41
Полиция обнаружила квартиру-склад Азарова: "сокровищ" на несколько млн долларов
18:31
Александр Третьяков: Прожорливое брюшко
17:28
Клип с крымскими чиновницами насмешил пользователей Сети
17:22
Як без реєстрації користуватися Skype
17:20
Длина гигантской трещины в Антарктиде превысила 100 км
17:17
"Я тебя научу любить Советскую власть": Учительница ученикам в Черкассах
16:54
Как депутаты переписали Налоговый кодекс: украинцам стоит готовиться к новым ценам
16:28
В Украине началась пенсионная уравниловка и смысла платить в пенсионный фонд – нет
16:26
Будьте осторожны. Каждый третий продукт из молока в Украине не соответствует знаку качества
15:57
Россияне устроили массовую драку на открытии "Ашана"
15:52
Для украинцев заработает новый прямой авиарейс в Стамбул
15:45
Рада приняла за основу проект закона, который предусматривает создание финансовой полиции
14:21
Жуткое ДТП в Киеве: дети с санками попали под колеса авто
14:12
В НАБУ призвали Онищенко передать бюро "компромат на Порошенко"
14:10
Реванш медицинской мафии. Алла Арешкович может возглавить Киевский облздрав
11:48
Как военные выбили боевиков из «серой зоны»
11:38
Как платить за электроэнергию на 50% меньше
11:36
Многотысячный митинг перекрыл центр Киева: активисты штурмуют Кабинет министров
10:02
Лига чемпионов: шикарный гол украинца Юрченко в ворота "Монако"
09:55
Британский парламент одобрил план правительства по Brexit
09:49
Фото дня от NASA: гигантская шестиугольная буря на Сатурне
08:59
Бойцы «Азова» ограбили супермаркет в Черкассах
08:54
Вера Брежнева рассказала о третьей беременности
05:45
Они начали первыми: турецкие СМИ о драке в Киеве
22:14
Кайли Миноуг поразила всех фигурой девушки-подростка
21:57
Банда, которая готовила нападение в Княжичах, известна ограблением мужчины в центре Киева
20:27
Украинцы поразили новым вертолетом на авиашоу в Иране
20:13
В каких городах живут самые богатые украинцы
20:11
В Украине ввели новый порядок оплаты труда
19:27
Американский адвокат рассказала, как ФБР будет расследовать дело против Порошенко
Більше новин

Готуємо глінтвейн в домашніх умовах

0

Готуємо глінтвейн в домашніх умовах Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах? Глінтвейн - це гаряче вино зі спеціями. Здавалося б, все дуже просто, що тут готувати? Але в процесі приготування глінтвейну є свої хитрощі, і якщо їх не враховувати, напій буде безповоротно втрачено. Поговоримо про те, як приготувати глінтвейн з урахуванням всіх маленьких секретів його приготування.

По-перше, вибір вина для глінтвейну. Для нього ідеально підійде сухе або червоне напівсухе некрепке вино. Це важливо. Якщо вино буде міцним, отриманий напій буде занадто гірчити, так і сп'яніння від нього настане набагато швидше. А ми цього не хочемо. Глінтвейн приємно пити взимку, в теплій компанії друзів, ведучи неспішні бесіди.

По-друге, спеції для глінтвейну використовуються не мелені. Якщо насипати мелені спеції, напій вийде каламутним і процідити його буде неможливо. Спеції використовуються будь-які, на Ваш смак: кориця, коріандр, кармадон, гвоздика, лавровий лист, шафран, духмяний перець. Одним словом, на що у Вас вистачить фантазії.

По-третє, спеції додаються не у вино, а у воду. Так, спеції кип'ятять у воді. Багато людей спеції додають безпосередньо у вино. Це не правильно. При підігріванні спецій в вині, з нього спирт випаровується, утворюються речовини, які пити людині зовсім не рекомендується.

По-четверте, і найголовніше: глінтвейн в жодному разі не можна кип'ятити! Інакше це буде просте кип'ячене вино, а нам це не треба. Смак буде зіпсований. Температура приготування глінтвейну повинна бути 65-70 градусів. Тобто, перші бульбашки повинні з'явитися і все, можна знімати напій з вогню.

Тепер безпосередньо сам процес приготування.
Нам знадобиться:


- 150-200 грам води;
- 100-150 грам цукру (або 1 ст. ложка меду);
- 1 літр сухого або напівсухого неміцного червоного вина;
- спеції на ваш смак.

У воду додаємо спеції, кип'ятимо. Спеції повинні віддати воді весь аромат і прянощі. Тобто, час кип'ятіння 5-7 хвилин. Потім додаємо у воду вино. Додаємо в напій цукор або мед. Після того, як ми додали всі компоненти, нагріваємо глінтвейн на повільному вогні, постійно помішуючи до 70 градусів. Як визначити температуру, так сказати, на смак? Глінтвейн повинен бути таким, щоб він був таким гарячим, що його можна було пити не обпікаючись.

Останній етап приготування: проціджуємо глінтвейн через ситечко і розливаємо в кружки або келихи з товстого скла, щоб температура напою зберігалася гарячою як можна довше. В готовий глінтвейн можна додати ягоди, фрукти, горіхи, цитрусові. Що Вам більше подобається.

Гарячий глінтвейн зігріє Вас після довгого перебування на морозі. Також цей чудовий напій рекомендують при простудних захворюваннях, для відновлення організму після перенесених інфекційних захворювань, для профілактики психологічного і фізичного виснаження, при кашлі.

Тепер, коли Ви знаєте всі секрети того, як приготувати глінтвейн, запрошуйте друзів і починайте діяти разом!

Загрузка...