Новини

21:56
Враг готовит наступление – боец относительно событий в АТО
20:00
Лучшему вратарю России забили унизительный гол "за шиворот"
19:33
ВВС Израиля нанесли удар по сирийским войскам в ответ на "случайный" обстрел
19:30
Звезда фильмов для взрослых пообещала сборной России по футболу фантастическую награду
19:25
Шварценеггер и Макрон обсудили размеры и потролили Трампа
19:20
На "стену Яценюка" выделили еще 300 миллионов гривень: Откуда?
17:00
Оползень в Китае: пять человек погибли, 120 пропали без вести
16:26
Поклонская развеселила угрозами в адрес россиян, посмотревших "Матильду"
16:22
Фура сложилась вдвое: в Киеве из-за аварии образовались огромные пробки
15:55
Жестокое убийство бойца АТО в Киеве: новые подробности
15:52
Футболиста удалили за то, что испортил воздух во время матча
15:48
Турчинов: Россияне будут пересекать границу со снятием биометрии
15:41
Moody's дал прогноз по банковской системе Украины
13:37
Техника войны: Новая роботизированная платформа для ВСУ
13:26
Буфетчица Маша: в сети высмеяли светский наряд главной пропагандистки Путина
13:19
Рынок электромобилей в Украине ставит рекорды
10:45
Сотрудники паспортных столов придумали нелегальный бизнес
10:30
В Украине хотят ввести еще один автомобильный налог
10:29
"Взять Донбасс в этот президентский срок": военный эксперт дал совет Порошенко
09:53
Между Канадой и США проложат 120 километров подводного кабеля для торговли электричеством
09:50
В Сети смеются над фото намокших Путина и Медведева
09:48
Апокалипсис над Одессой: соцсеть наполнилась жуткими кадрами
09:36
Эксперт: закон о реинтеграции Донбасса таит опасность военного обострения
08:48
Путин дал новый повод посмеяться над собой
08:39
Внучка Софии Ротару рассказала в какой стране будет жить
08:38
В Украине обвалилось производство стали
08:14
Очки Google Glass получили первое обновление за 3 года
08:04
Светлана Лобода в откровенном наряде произвела фурор
07:56
Минфин подал апелляцию по "долгу Януковича"
07:51
Алла Пугачева стала популярной незаслуженно – блогерша
07:46
Севастопольцы ополчились против власти: бездельники, мы же сначала не разобрались
07:39
Хорошо, что не на трех буквах: в сети высмеяли предвыборный слоган Путина
07:31
В Украине продолжают исчезать банки
07:29
Мальчик вырос: Катя Осадчая показала старшего сына
07:20
Украинский боксер вышел в финал чемпионата Европы, побив россиянина
07:05
Паника, неразбериха и коллапс: в сети рассказали о ЧП в аэропорту Днепра
07:02
В Иране мать с ребенком выпали из колеса обозрения
07:00
Настя Каменских всполошила сеть своим неуместным образом
Більше новин

Готуємо глінтвейн в домашніх умовах

0

Готуємо глінтвейн в домашніх умовах Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах? Глінтвейн - це гаряче вино зі спеціями. Здавалося б, все дуже просто, що тут готувати? Але в процесі приготування глінтвейну є свої хитрощі, і якщо їх не враховувати, напій буде безповоротно втрачено. Поговоримо про те, як приготувати глінтвейн з урахуванням всіх маленьких секретів його приготування.

По-перше, вибір вина для глінтвейну. Для нього ідеально підійде сухе або червоне напівсухе некрепке вино. Це важливо. Якщо вино буде міцним, отриманий напій буде занадто гірчити, так і сп'яніння від нього настане набагато швидше. А ми цього не хочемо. Глінтвейн приємно пити взимку, в теплій компанії друзів, ведучи неспішні бесіди.

По-друге, спеції для глінтвейну використовуються не мелені. Якщо насипати мелені спеції, напій вийде каламутним і процідити його буде неможливо. Спеції використовуються будь-які, на Ваш смак: кориця, коріандр, кармадон, гвоздика, лавровий лист, шафран, духмяний перець. Одним словом, на що у Вас вистачить фантазії.

По-третє, спеції додаються не у вино, а у воду. Так, спеції кип'ятять у воді. Багато людей спеції додають безпосередньо у вино. Це не правильно. При підігріванні спецій в вині, з нього спирт випаровується, утворюються речовини, які пити людині зовсім не рекомендується.

По-четверте, і найголовніше: глінтвейн в жодному разі не можна кип'ятити! Інакше це буде просте кип'ячене вино, а нам це не треба. Смак буде зіпсований. Температура приготування глінтвейну повинна бути 65-70 градусів. Тобто, перші бульбашки повинні з'явитися і все, можна знімати напій з вогню.

Тепер безпосередньо сам процес приготування.
Нам знадобиться:


- 150-200 грам води;
- 100-150 грам цукру (або 1 ст. ложка меду);
- 1 літр сухого або напівсухого неміцного червоного вина;
- спеції на ваш смак.

У воду додаємо спеції, кип'ятимо. Спеції повинні віддати воді весь аромат і прянощі. Тобто, час кип'ятіння 5-7 хвилин. Потім додаємо у воду вино. Додаємо в напій цукор або мед. Після того, як ми додали всі компоненти, нагріваємо глінтвейн на повільному вогні, постійно помішуючи до 70 градусів. Як визначити температуру, так сказати, на смак? Глінтвейн повинен бути таким, щоб він був таким гарячим, що його можна було пити не обпікаючись.

Останній етап приготування: проціджуємо глінтвейн через ситечко і розливаємо в кружки або келихи з товстого скла, щоб температура напою зберігалася гарячою як можна довше. В готовий глінтвейн можна додати ягоди, фрукти, горіхи, цитрусові. Що Вам більше подобається.

Гарячий глінтвейн зігріє Вас після довгого перебування на морозі. Також цей чудовий напій рекомендують при простудних захворюваннях, для відновлення організму після перенесених інфекційних захворювань, для профілактики психологічного і фізичного виснаження, при кашлі.

Тепер, коли Ви знаєте всі секрети того, як приготувати глінтвейн, запрошуйте друзів і починайте діяти разом!


Загрузка...