Новини

22:09
В Раде не захотели легализовать авто на еврономерах
22:07
У Савченко оказалось театральное прошлое
21:58
Путин разрешил ФСО изымать землю у россиян
21:46
Когда и как могут наладиться отношения между Украиной и Россией: мнение
21:43
Чайники не влезли: в сети удивили "новым уловом" туристов-воров в Египте
21:38
Минздрав обещает дешевые лекарства
20:31
Крымские пенсионеры уже не боятся говорить на камеру о "заботе" Кремля
20:18
Гигантская комета летит к Земле
19:59
Жуткие кадры: Мужчину вырезали из проглотившего его питона
19:44
Запуск Brexit обваливает британскую валюту
19:42
Сеть поразила одесситка, гуляющая с телевизором на поводке
15:41
Украинский завод NORD переехал в Китай
15:00
"90-ті повертаються?" У Львові "гопники" збирають данину зі студентів
14:33
Бермудский треугольник: теории и факты
14:19
Русский мир во Львове: Фаріон виступила з гучними звинувачуваннями на адресу Садового
14:17
Рева объяснил, какому бизнесу грозят жесткие штрафы
14:13
В России повысили штатную численность вооруженных сил
14:05
Skoda показала изображения своего первого электрокара
12:26
Жуткие кадры: Молния попала в машину
12:04
Человек в киборга: Ученый свяжет мозг человека с компьютером
11:45
В Украине ввели абонплату за пользование газом - почти 100 грн в месяц
документ
11:38
Саакашвили VS Бригинец: Мне вас жалко, ваш хозяин держит вас на цепи в собачьей будке
11:35
Киевские власти публикуют курьезные фотоотчеты о своей работе
09:21
"Государство совершает ошибку": известный российский режиссер восхитил соцсети протестной речью
08:59
Сервис электронных платежей Portmone.com повышает абонплату в два раза
08:48
Оля Полякова полностью показала свои идеальные ноги
08:46
Откуда деньги? Банки начали обзвон клиентов из-за переводов
08:38
Мобильная крепость: в Словакии создали уникальный автомобиль для подавления протестов
08:17
Почему ноутбуки подорожают на 5-15% во втором квартале 2017 года
08:15
Ляшко получает зарплату у Порошенко 2-3 млн. долларов в месяц: Онищенко
08:09
СМИ обнаружили сходство между Леонардо Ди Каприо и сыном Джека Николсона
07:52
Украинский пенсионер с символикой СССР стал героем росТВ
07:52
Принесет ли Путин в жертву Медведева
07:51
"Без шансів": Як Кремль забиває баки жителям Макіївки пропагандою
07:36
Похудевший Потап похвастался обнаженным торсом
07:25
Цены на коммуналку теперь будут устанавливаться местными властями
07:21
Опублікований список безкоштовних ліків, які з квітня можна отримати в аптеці
07:17
Аваков высмеял россиян за фотожабу на Яценюка
Більше новин

Готуємо глінтвейн в домашніх умовах

0

Готуємо глінтвейн в домашніх умовах Як приготувати глінтвейн в домашніх умовах? Глінтвейн - це гаряче вино зі спеціями. Здавалося б, все дуже просто, що тут готувати? Але в процесі приготування глінтвейну є свої хитрощі, і якщо їх не враховувати, напій буде безповоротно втрачено. Поговоримо про те, як приготувати глінтвейн з урахуванням всіх маленьких секретів його приготування.

По-перше, вибір вина для глінтвейну. Для нього ідеально підійде сухе або червоне напівсухе некрепке вино. Це важливо. Якщо вино буде міцним, отриманий напій буде занадто гірчити, так і сп'яніння від нього настане набагато швидше. А ми цього не хочемо. Глінтвейн приємно пити взимку, в теплій компанії друзів, ведучи неспішні бесіди.

По-друге, спеції для глінтвейну використовуються не мелені. Якщо насипати мелені спеції, напій вийде каламутним і процідити його буде неможливо. Спеції використовуються будь-які, на Ваш смак: кориця, коріандр, кармадон, гвоздика, лавровий лист, шафран, духмяний перець. Одним словом, на що у Вас вистачить фантазії.

По-третє, спеції додаються не у вино, а у воду. Так, спеції кип'ятять у воді. Багато людей спеції додають безпосередньо у вино. Це не правильно. При підігріванні спецій в вині, з нього спирт випаровується, утворюються речовини, які пити людині зовсім не рекомендується.

По-четверте, і найголовніше: глінтвейн в жодному разі не можна кип'ятити! Інакше це буде просте кип'ячене вино, а нам це не треба. Смак буде зіпсований. Температура приготування глінтвейну повинна бути 65-70 градусів. Тобто, перші бульбашки повинні з'явитися і все, можна знімати напій з вогню.

Тепер безпосередньо сам процес приготування.
Нам знадобиться:


- 150-200 грам води;
- 100-150 грам цукру (або 1 ст. ложка меду);
- 1 літр сухого або напівсухого неміцного червоного вина;
- спеції на ваш смак.

У воду додаємо спеції, кип'ятимо. Спеції повинні віддати воді весь аромат і прянощі. Тобто, час кип'ятіння 5-7 хвилин. Потім додаємо у воду вино. Додаємо в напій цукор або мед. Після того, як ми додали всі компоненти, нагріваємо глінтвейн на повільному вогні, постійно помішуючи до 70 градусів. Як визначити температуру, так сказати, на смак? Глінтвейн повинен бути таким, щоб він був таким гарячим, що його можна було пити не обпікаючись.

Останній етап приготування: проціджуємо глінтвейн через ситечко і розливаємо в кружки або келихи з товстого скла, щоб температура напою зберігалася гарячою як можна довше. В готовий глінтвейн можна додати ягоди, фрукти, горіхи, цитрусові. Що Вам більше подобається.

Гарячий глінтвейн зігріє Вас після довгого перебування на морозі. Також цей чудовий напій рекомендують при простудних захворюваннях, для відновлення організму після перенесених інфекційних захворювань, для профілактики психологічного і фізичного виснаження, при кашлі.

Тепер, коли Ви знаєте всі секрети того, як приготувати глінтвейн, запрошуйте друзів і починайте діяти разом!


Загрузка...