Овочі можна приготувати так, щоб не чекати годинами, а також залишитися з чистими руками та кухнею.
Є спосіб приготування буряків, при якому руки, посуд та стіл залишаться чистими, незважаючи на схильність овочів до фарбування. До того ж цей метод дозволить не чекати годинами, поки буряк звариться до готовності.
Для такого способу приготування знадобиться лише 15 хвилин. Простий лайфхак покроково:
- Буряк помити та засунути в поліетиленовий пакет.
- Налити у пакет холодної води, щоб повністю покривала овочі.
- Міцно зав'язати.
- Зробити кілька проколів зверху на пакеті.
- Поставити в мікрохвильову піч і почекати 12-13 хвилин.
Для солодкого, насиченого смаку також можна запекти буряки в духовці, загорнувши їх у фольгу. Щоправда, це займе більше часу – 40-60 хвилин, якщо буряк молодий – 30-40.