Хоч би як ми любили інноваційні вишукані страви, не менше ми любимо і просту класику, яка зігріває зсередини! Рулетики з лаваша з бринзою та зеленню - нехитра закуска, яку обожнюють всі без виключення.
Для неї вам знадобиться всього нічого — тонкий лаваш, яйця, бринза, зелень і спеції. Хоча такі рулетики ви можете робити і з іншими начинками - м’ясним фаршем, салатом, овочами тощо, але цей варіант універсальний.
Лише 20 хвилин, і хрумкі рулетики з лаваша з бринзою та зеленню готові радувати членів вашої родини!
Інгредієнти
- Тонкий лаваш 4 шт.
- Бринза 150 г
- Яйця 1 шт.
- Пучок кропу 1 шт.
- Олія соняшникова 40 мл
- Перець чорний мелений за смаком
1. Бринзу натріть на дрібній тертці, додайте жовток, дрібно порублений кріп, молотий перець і перемішайте.
2. Лаваші розгорніть, рівномірно на кожний розкладіть начинку. Згорніть лаваші в рулетики, краї змастіть білком для фіксації.
3. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте рулети з усіх боків до рум’яної скоринки. Викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.