Зірки їдять не тільки у мішленівських ресторанах, але й готують власноруч прості буденні страви. Наприклад, голлівудська «Мона Ліза» Анджеліна Джолі готує яєчню з беконом та томатами. Б’ємось об заклад — цю страву просто необхідно повторити вдома!
Яєчню готувати усього 10-15 хвилин, і подавати до столу її можна зранку або ввечері. І, якщо вам сподобався цибулевий суп від Анджеліни Джолі — яєчня сподобається вам 100%!
Приготувати страву можна також на честь приїзду голівудської зірки в Україну. Сьогодні, 30-го квітня, її помітили у львівській кав’ярні.
Відео опублікувала журналістка Майя Підгородецька.
«Нічого особливого. Просто Львів. Просто зайшла випити кави. Просто Анжеліна Джолі. Просто Україну підтримує весь світ», - підписала вона відео.
Інгредієнти
- Яйця 2 шт.
- Томати 1 шт.
- Бекон 150 г
- Олія соняшникова 2 ст. л.
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
1. Бекон поріжте тоненькими скибками і обсмажте з двох боків на сковороді на олії.
2. Додайте нарізаний кружальцями томат. Обсмажте 2-3 хвилини.
3. Обережно, щоб жовтки залишилися цілими, вбийте до бекону та томатів яйця. Посоліть, поперчіть.
4. За декілька хвилин до готовності посипте яєчню зеленню. Смачного!