U-News » Про все » Простий паштет з курячої печінки
Всі новини

Простий паштет з курячої печінки

Цей шовковистий паштет з курячої печінки недорогий та простий у приготуванні. Він є справжнім хітом серед ситних закусок!

Для приготування паштету курячу печінку недовго варять у воді, а потім перебивають із часником, маслом і майонезом у кухонному комбайні. Якщо у вас є можливість вибирати, купуйте світлішу курячу печінку — вона зазвичай має м’якший та насиченіший смак, ніж темно-червона.

Радимо подавати цей простий паштет з курячої печінки із французьким багетом, тостами або крекерами.

Інгредієнти

  • Куряча печінка 500 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Часник, зубчики 2 шт.
  • Майонез 50 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Батон, нарізаний 250 г

Печінку помийте, зачистьте від плівок, покладіть у киплячу воду і варіть до готовності. Дайте трохи охолонути. Далі покладіть у блендер, додайте очищений часник, масло, майонез, сіль і збивайте до пишності маси.

Покладіть паштет на харчову плівку, загорніть у формі ковбаски і залиште у холодильнику на кілька годин. Потім готовий паштет намастіть на скибочки французького батона.

Shuba

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Няня с проживанием за границу: основные разновидности

Няня с проживанием за границу – это профессионал, основная ...

Стиліст назвала несподівані тренди літа 2022 

У моді будуть пір'я, сітка і бахрома. Український стиліст ...

Окна будут такими чистыми, будто их нет: французский способ мытья стекол

Говорят, что французы любят все натуральное, в том числе и ...