U-News » Про все » Який інгредієнт додати в яєчню, щоб зробити її “пишною”
Всі новини

Який інгредієнт додати в яєчню, щоб зробити її “пишною”

Вранці у людини зазвичай не багато часу для приготування сніданку. Адже треба встигнути здійснити гігієнічні процедури та зібратися на роботу. Тому у багатьох людей перший прийом їжі включає якесь просте блюдо. Найчастіше йдеться про яєчню.

Приготувати її нескладно: достатньо лише розбити яйце або вилити яєчну масу на сковорідку з маслом, прикрити кришкою посуд і почекати кілька хвилин.

В результаті виходить страва, яка дозволяє отримати заряд енергії на самому початку дня.

Однак у більшості випадків яєчня-бабатання виходить занадто плоскою. Справа в тому, що багато хто не знає про необхідність використання важливого додаткового інгредієнта.

Що додати до яєчної маси

При приготуванні яйця-скрембл кулінари-аматори зазвичай обмежуються наступними діями: збивають сирі яйця виделкою або віночком, а потім солять масу, що вийшла.

Однак перед збиванням у майбутнє блюдо потрібно відправити пару ложок простої води. Важливо, щоб рідина була холодною.

Додавати сіль у масу можна тільки після того, як яйця з водою будуть перетворені на однорідну суміш.

Після цього рідину можна виливати на сковороду. Незабаром вийде неймовірно пишна та смачна яєчня, яка стане ідеальним сніданком.

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Стиліст назвала несподівані тренди літа 2022 

У моді будуть пір'я, сітка і бахрома. Український стиліст ...

Окна будут такими чистыми, будто их нет: французский способ мытья стекол

Говорят, что французы любят все натуральное, в том числе и ...

Астрологи назвали найбільших безвідповідальних знаків Зодіаку

На жаль, деякі люди так і залишаються у своєму мисленні ...