Печінка - це саме те, що треба для ситного м’ясного салату.
Салат з печінкою — це проста та економна ідея для вечері посеред тижня. Субпродукт так мало вимагає від людини, яка його готує, — лише зачистити та зварити. А ось стравам печінка надає неповторного смаку! Окрім цього у ній міститься багато корисного — вітаміни В, D, Е, К, залізо, фосфор, магній, натрій тощо.
Традиційним вуглеводнимкомпаньйоном цього салату з печінки є картопляне пюре, але ви можете їсти його і з рисом. Смачного!
- Печінка 200 г
- Огірки мариновані 3 шт.
- Печериці мариновані 200 г
- Яйця 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез 200 г
- Олія соняшникова 30 мл
- Зелень за смаком
1. Печінку помийте і зваріть до готовності в підсоленій воді. Дайте охолонути, потім наріжте брусочками.
2. Цибулю і моркву очистіть, наріжте кубиками і обсмажте на олії до золотистого кольору.
3. Яйця зваріть круто, охолодіть, очистіть і натріть на середній терці. Огірки та гриби наріжте кубиками.