Вдалий варіант гарніру до м’яса — який він? SHUBA впевнена, що це овочеві шашлички на грилі.
Для приготування цієї страви знадобляться лише овочі та гриль або мангал. У рецепті ми використали печериці, перець, цукіні та помідори, але ви можете «гратися»: спробуйте приготувати овочеві шашлички з цибулею, кабачками, баклажанами, морквою, броколі або цвітною капустою. Зі спеціями теж експериментуйте — так ваша страва заграє новими смаками й ароматами.
Інгредієнти на 5 порцій:
- Печериці - 10 шт.
- Помідор чері - 10 шт.
- Цукіні - 1 шт.
- Перець болгарський - 2 шт.
- Спеції - за смаком
Приготування
- Добре промийте всі овочі під проточною водою. Наріжте їх великими шматочками.
- По черзі нанизуйте овочі на шпажки, збризніть їх оливковою олією перед тим, як покласти на гриль.