U-News » Про все » На чому приготувати пухкі та ніжні панкейки: ділимось секретами ідеального тіста
Всі новини

На чому приготувати пухкі та ніжні панкейки: ділимось секретами ідеального тіста

 

Панкейки – пухкі американські млинці.

Лише зовсім нещодавно вони стали справжнім гастрономічним трендом у всьому світі.

І якщо у вас вже були спроби зробити таку страву, але гарного результату не вийшло – варто скористатись наступною технологією.

У цій справі дуже важливими є послідовність змішування інгредієнтів, а також технологія їх розмішування.

Поради по приготуванню ідеальних панкейків поділилась блогерка Жанна (koly4ca_zhanka) на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • молоко – 210 г

  • яйця – 2 шт.

  • борошно – 200 г

  • розпушувач – 5 г (1 ч. ложка)

  • олія рослинна – 25 г (2 ст. ложки)

  • цукор – 30 г (2 ст. ложки)

  • сіль – 1/2 ч. л


Спосіб приготування:

1. У ємність вибити яйце, додати цукор (30 г або 2 ст. ложки) і сіль (1/2 ч. ложки). На цьому етапі можна додати ванільний цукор за бажанням. Перемішати міксером або просто віночком до однорідного стану та повного розчинення цукру та солі.

2. Додати молоко (210 г), перемішати.

3. Налити олію і знову добре перемішати.

4. В окрему ємність просіяти борошно (200 г) та розпушувач (1 ч. ложка).

5. Дуже ретельно все перемішати вінчиком.

6. Важливо, щоб розпушувач рівномірно змішався з борошном, інакше може виявитися, що в якійсь частині тіста його немає взагалі, і тоді воно не підніметься, або навпаки розпушувача виявиться дуже багато, і ви можете відчувати смак соди.

7. Додати просіяне борошно з розпушувачем у ємність із тістом. Перемішати до однорідності, але намагаємося працювати швидше, якщо довго вимішувати тісто, в борошні почне розвиватися клейковина і панкейки можуть вийти не м'які, а гумові.

8. Пекти панкейки потрібно одразу, а не залишати на потім (якщо бути зовсім точними, млинці зазвичай не смажать, а печуть).

9. Пекти на сухій сковорідці без масла, саме завдяки цьому млинці виходять такі рівномірно рум'яні та гладкі.

10. Коли на поверхні налитого тіста почнуть з'являтися бульбашки – потрібно перевертати млинець.

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Поплавський вразив зізнанням про своїх позашлюбних дітей від студенток
34 647
Не знатимуть бідності: п'ять жіночих імен, які притягують удачу та гроші
30 737
У Варшаві відкрилася кондитерська з десертами непристойної форми
21 372
Війна скоро вступить в нову фазу - британська розвідка
18 925
Арестович зізнався, скільки заробляє під час війни
18 767
Чому Путін не звільнив Шойгу за провал бліцкригу: знає Генштабу ЗСУ
17 697
Французький вчений видав фотографію шматка ковбаси за чіткий знімок зірки
14 009
Вирішальні тижні для ЗСУ. Сценарії війни від NYT
13 533
У РФ назвали умову переговорів Путіна та Зеленського
12 748
Якщо у вас є склянка кефіру, приготуйте легкий десерт без випічки
12 382
У Повітряних силах засвітили модернізований МіГ-29: озброєно ракетами Р-27 із дальністю до 90 км
12 290
Що потрібно зробити з пшоном, щоб каша не гірчила
10 956
Лікарі визначили найкорисніше м'ясо, доступне українцям
10 650
Як легко відбілити ванну до ідеального стану: 3 перевірені способи

Якщо не підтримувати чистоту ванни, згодом вона може ...

Мінімальний набір кухонного приладдя для молодої сім'ї

Згодом на кожній кухні формується оптимальний набір ...

Секс для них – справа другорядна: найгірші коханці за знаком Зодіаку

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники ...