Настав час готувати кабачки! Спробуйте зробити це за цим новим чудовим рецептом!
Складові:
- Кабачок - 1 шт.
- Олія - 1 ст. л.
- Крупа манна - 4 ст. л.
- Сир - 100 г
- Петрушка - 1 пучок
- Борошно - 100 г
- Яйця курячі - 1 шт.
- Сіль за смаком
Приготування:
- Приготувати паніровку: натерти сир на дрібній тертці, дрібно нарізати зелень, додати манну крупу і все перемішати. Зелень необхідно попередньо вимити і висушити перед тим, як порізати в паніровку, тоді панування не склеюється і буде розсипчастим, що в даному випадку необхідно.
- Кабачок нарізати на брусочки, попередньо вимивши його і очистивши від шкірки і насіння (якщо молодий кабачок, то можна цього і не робити, а відразу його нарізати брусочками).
- Брусочки кабачка спочатку обваляти в борошні, потім вмочити в яйце, збите вилкою з сіллю в окремій тарілочці, потім знову обваляти в приготовленому паніровці і викласти на силіконову форму.
- Коли форму буде заповнено, поставити її в духовку, розігріту до 160 ° С на 30-35 хвилин (остаточний час і температура залежать від характеристик вашої духовки). Готовність кабачків перевіряється зубочисткою: якщо кабачки стали м'якими, вони готові.
Джерело: ОГО