Приготування смачного домашнього бісквітного рулету не займе багато часу, натомість принесе задоволення усій родині.
Інгредієнти:
цукрова пудра – 250 гр;
борошно – 250 гр;
яйця – чотири шт;
сіль за смаком;
сода – ½ ч. л.
Спосіб приготування:
Змішайте яйця, борошно, сіль, цукрову пудру та соду, погашену оцтом.
Перемішайте усе до однорідності.
Розігрійте духовку до 220 градусів та поставте в неї форму для бісквіту, змащену шматочком масла;
Вилийте тісто у нагріту форму.
Випікайте бісквіт п’ять хвилин.
Витягніть корж з духовки.
Змастіть його варенням чи джемом та скрутіть у рулет.
За бажанням посипте зверху цукровою пудрою.