Завдяки цьому способу, ви отримаєте більше шансів, що продукт не зачерствіє і не запліснявіє дуже швидко.
"Хліб - усьому голова" - прислів’я, яке напевно знають усі, як і те, що до цього хлібобулочного виробу потрібно ставитись з повагою. Адже не дарма в народі навіть є категоричні заборони про хліб. Однак далі йтиметься не про них, а про правильне зберігання цієї випічки.
Якщо хліб зберігати неправильно, то він швидко черствіє та пліснявіє, і його доводиться викидати, а це якраз неповага до виробу. Плюс до всього це також і додаткова витрата грошей, адже новий буханець додому купити потрібно. Що ж робити, щоб хліб довше зберігався свіжим, пише Телеграф.
Щоб хліб зберігався довше та не псувався, можна скористатися однією хитрістю, яку застосовують умілі господині. Хитрість досить проста: все, що потрібно зробити — це в хлібницю або контейнер, де зазвичай зберігається борошняний виріб, велику сіль.
Також сіль можна замінити на кубики рафінованого цукру. Ці спеції допоможуть підтримувати оптимальний рівень вологості, необхідний тривалого зберігання хліба.