Є кілька причин, з яких керамічний посуд стане найкращим вибором на вашій кухні.
Такі вироби відрізняються своєю високою якістю та естетичним виглядом. Більше того, матеріалу властиво рівномірно прогріватися, а це означає, що приготовані в посуді з кераміки страви будуть ще смачніші.
Догляд за керамічними горщиками та тарілками дещо відрізняється від догляду за звичайним посудом.
Отже, головне правило, яке варто постійно пам’ятати: для миття керамічних виробів не підходять металеві губки, після яких на поверхні залишаються подряпини.
Ви можете спокійно використовувати її для очищення керамічного посуду, якщо виробник заявляє про таку можливість.
І ще одне важливе зауваження: посуд з неглазурованої кераміки варто ретельніше витирати після миття.
Якщо цього не робити, незабаром ви помітите пори, що утворюються на поверхні виробів, які згодом трансформуються в тріщини.