Цей шовковистий паштет з курячої печінки недорогий та простий у приготуванні. Він є справжнім хітом серед ситних закусок!
Для приготування паштету курячу печінку недовго варять у воді, а потім перебивають із часником, маслом і майонезом у кухонному комбайні. Якщо у вас є можливість вибирати, купуйте світлішу курячу печінку — вона зазвичай має м’якший та насиченіший смак, ніж темно-червона.
Радимо подавати цей простий паштет з курячої печінки із французьким багетом, тостами або крекерами.
Інгредієнти
- Куряча печінка 500 г
- Масло вершкове 100 г
- Часник, зубчики 2 шт.
- Майонез 50 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Батон, нарізаний 250 г
Печінку помийте, зачистьте від плівок, покладіть у киплячу воду і варіть до готовності. Дайте трохи охолонути. Далі покладіть у блендер, додайте очищений часник, масло, майонез, сіль і збивайте до пишності маси.
Покладіть паштет на харчову плівку, загорніть у формі ковбаски і залиште у холодильнику на кілька годин. Потім готовий паштет намастіть на скибочки французького батона.