U-News » press release » Підручники для вивчення англійської
Всі новини

Підручники для вивчення англійської

Навчальний посібник майже завжди є фаворитом під час вивчення англійської, адже за допомогою нього можна збагатити словниковий запас, навчитися граматично правильно формулювати речення та потренувати вимову.

Як обрати підручник для вивчення англійської

Під час вибору підручника очі починають розбігатися через величезний вибір, в такому випадку не хочеться зробити помилку і придбати той, який користі ніякої не принесе, тому ми підготували кілька рекомендацій для вас:

  1. Звертайте увагу на видавця, адже гарна обкладинка не є гарантом того, що книга принесе вам користь. Перед покупкою перевіряйте інформацію про автора, його досвід і відгуки про роботу. Також ви можете обрати книги відомих видавництв, таких як Cambridge, Collins, Oxford.
  2. Обирайте підручник згідно свого рівня англійської. 
  3. Звертайте увагу для кого вона призначена, на дітей чи дорослих, адже формат навчання відрізняється для цих груп.
  4. Звертайте увагу на те, які цілі задовольняє викладений матеріал в книзі. Якщо вам потрібно підтягнути граматику, тоді обирайте книгу, яка вдосконалює цей навик, якщо необхідно попрацювати з вимовою, аудіюванням граматикою та лексикою, тоді зверніть увагу на багатокомплексні книги, які мають в комплекті аудіо- та відеоматеріали, додатки на телефон та робочий зошит.

Як вчити англійську за допомогою підручника

Займатися по посібнику можна різними способами:

  1. Використовувати навчальний посібник для самоосвіти. Для цього вам потрібно вчити граматику та виконувати запропоновані вправи для засвоєння матеріалу. За потреби, шукайте додаткові вправи на онлайн-ресурсах, наприклад: www.englisch-hilfen.de/en/ та www.gamestolearnenglish.com. Не забувайте про словниковий запас, тому нові слова виписуйте в словник, також можете скористатися додатками на мобільний, які допомагають вивчати нові слова, для кращого запам’ятовування складайте речення з ними. 
  2. Посібник може стати додатковим джерелом інформації, якщо ви навчаєтеся на курсі англійської або займаєтеся з репетитором. Крім роботи на уроці, виконання домашніх завдань, які задає викладач, ви можете звернутися до навчального посібника, щоб повторити та закріпити пройдений матеріал. 

Види підручників

English for Everyone

“English for Everyone” — це самовчитель англійської мови від видавництва DK, який охоплює всі необхідні теми для вивчення англійської мови. Наприклад на рівні Beginner в посібнику розкриваються теми «дозвілля», «побут», «подорожі», завдяки яким ви вчитеся спілкуватися та поповнюєте свій словниковий запас. Посібник містить додаткові аудіоматеріали, які дозволяють тренувати розуміння англійської на слух, говоріння, письмо та читання. Також в ньому є багато вправ, які допомагають запам’ятовувати граматику та нові слова.

New English file

“New English file” — це видавництво Oxford, що вже заслуговує на увагу, адже фахівці цього університету готують одні з найкращих навчальних матеріалів для вивчення англійської. Посібник тренує граматику, вимову та словниковий запас. Навчальні матеріали подаються з прикладами для кращого розуміння теми, вправи виконуються в окремому робочому зошиті.

English grammar in use

“English grammar in use” — це легендарний посібник від Ramond Murphy, який налічує вже п’ять видань. Книга чудова тим, що коротко і наочно пояснює складні правила англійської мови. До кожної теми додаються вправи на закріплення знань. Перевірити вірність відповідей можна за допомогою ключів, що знаходяться в кінці посібника. Також “English grammar in use” має додаток на телефон з таким самим навчальним матеріалом, що й в паперовому варіанті.

Cutting Edge

“Cutting Edge” складається з 12 блоків занять, також до нього є відео- та аудіоверсії вправ, які допомагають потренувати всі необхідні навички для успішного володіння англійською.

Solution

Навчальний посібник “Solution” розроблений фахівцями з Оксфорду, підходить для вдосконалення вмінь учнів, які мають рівень В1. Навчальний матеріал розбитий на 10 блоків, які складаються з восьми уроків. Після кожного уроку є блок для перевірки знань. Теми стосуються побуту, ділової сфери, почуттів та відносин, але вже складніші ніж на базовому рівні. До книги додається диск з аудіоматеріалами, які сприяють розвитку навички сприймати англійську на слух.

Фахова підготовка до найпопулярніших тестів у світі https://cambridge.ua/uk/toefl-ielts/ від сертифікованого освітнього центру. 

Practice Makes Perfect

“Practice Makes Perfect” містить 53 уроки, які супроводжуються великою кількістю вправ. Кожен урок зосереджений на одній темі, на підготовку якої відводиться 15 хвилин. Вправи для опрацювання теми даються різні за типом, а саме: пошук слова, вписування пропущеного слова та складання речення. До посібника додається програма, яка доступна як з телефону, так і з комп’ютера. Вона містить 40 аудіозанять на опрацювання вимови, також є функція відстежування прогресу та запису своїх дій.

American English File

Навчальний матеріал “American English File” поділений на 12 блоків. До неї комплекті йдуть додаткові аудіо- та відеоматеріали, основною задачею яких є розвиток мовленнєвих навичок. Посібник охоплює велику кількість тем, починаючи з граматики, розмовної англійської та практики листування.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Підвищений холестерин. Декілька натуральних способів очистити судини
28 390
Тромбоз: 7 симптомів, які не можна ігнорувати
27 584
Модель пролетіла 1852 км заради зустрічі з хлопцем, який не прийшов на побачення (фото)
17 395
Потягли надгробок з цвинтаря вартістю 2 мільйони: поліція спіймала злодіїв-невдах і з'ясувала неймовірне
14 544
Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося
11 904
Чому цей розкішний будинок продають всього за 10 доларів: причина вас вразить
10 986
Які авто майже нереально продати в Україні: дорога тільки на металобрухт
9 938
Трамп найняв помічницю, яка ходить за ним із принтером, щоб на ходу друкувати добрі новини
9 260
Безугла показала свою повістку: як відреагувала Мережа
9 244
Продукти, які потрібно їсти кожній людині для підтримки здоров’я суглобів
8 993
Каша на сніданок: з чим не можна поєднувати гречку, попередила лікарка
8 733
Названо дешевий напій, котрий очищає кров від надлишків цукру
8 649
Названа спеція, яка захищає від хвороб серця і раку
7 923
8 важливих запитань, які батьки повинні поставити своїм дітям

Усі батьки бажають своїм дітям тільки найкращого. Щоб ...

Кардіолог назвала стан у жінок, коли потрібно частіше обстежувати серце

Ризик серцевих захворювань зростає у всіх із віком, але у ...

5 найгірших фінансових помилок подружніх пар та як їх уникнути

Робити фінансові помилки – звична справа і багато в чому ...