Мариновані ананасові овочі під шашличок

Овочі, замариновані з ананасом, — це чудове доповнення до м’яса на грилі або шашлику. Приготуйте духмяну миску кисло-солодкої насолоди та відчуйте всю чарівність літнього відпочинку.

Вам знадобиться один невеликий ананас, великий огірок, помідор та цибуля середнього розміру. Заправляйте салат рисовим, винним або яблучним оцтом.

Ви можете використати для приготування салату косервовані ананаси, але в такому разі коректуйте кількість цукру.

Інгредієнти 

  • Ананас свіжий 1 шт.
  • Огірок 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Червоний перець чилі 1 шт.
  • Оцет рисовий 2 ст. л.
  • Сіль 1/4 ч. л.
  • Цукор 2 ч. л.

1. Очистіть ананас та наріжте середніми шматочками. Очистіть від шкірки огірок, розріжте навпіл та наріжте півкільцями. Помідор розріжте навпіл та наріжте тоненьким скибками. Цибулю розріжте навпіл та наріжте півкільцями. Розріжте перець чилі, звільніть від насіння та дрібно наріжте під кутом.

2. У невеликій мисці змішайте рисовий оцет, цукор і 1/4 чайної ложки солі. Перемішуйте, поки цукор і сіль не розчиняться. 

3. Помістіть часточки ананаса, помідора, огірка, цибулі та перцю чилі у велику миску. Залийте салат заправкою та перемішайте. Одразу подавайте на стіл.

SHUBA

Новости по теме: