Яйця – ідеальний продукт для того, щоб їсти його кожен день, адже він є по-справжньому джерелом вітамінів і мікроелементів.
Фахівці рекомендують готувати яйця завжди з рідким жовтком, краще не смажити, а робити омлет під кришкою або у мультиварці або просто їсти варені яйця та яйця пашот.
Фудблогерка Віра Хазіна поділилася в Instagram секретами приготування смачного та ідеального яйця пашот, яке відмінно поєднується з рибою, овочами, морепродуктами та буде одним із найкращих та корисних варіантів сніданку.
Корисні поради:
1. Налийте у каструлю/ковшик воду та поставте закипати.
2. Як тільки вода закипить додайте 1 ст. л. яблучного оцту й трохи зменште вогонь.
3. Яйце вилийте у ситечко, щоб збігла зайва рідина, тоді воно буде ідеально красиве.
4. Зробіть у воді вирву та акуратно вилийте яйце.
5. Вода повинна трохи кипіти, але не сильно. Ставте таймер на 3 хвилини.
6. Після закінчення часу дістаньте шумівкою яйце, дайте трохи стекти воді та подавайте із зеленню, овочами, рибою, тостами, салатами, крупами.
Буде дуже смачно та ситно!