Ці продукти допоможуть впоратися з інтоксикацією та виведуть з організму алкоголь
Вранці, після галасливої вечірки багато людей зазнають наслідків веселощів – похмілля. Щоб полегшити стан, необхідно якнайшвидше очистити свій організм від спиртного. Розповідаємо, які продукти виводять із організму алкоголь.
Квашена капуста
У процесі закваски капуста отримує дуже багато аскорбінової кислоти. Після її вживання покращується травлення і виводяться з організму продукти розпаду алкоголю.
Айран чи кефір
Амінокислоти та бактерії, що містяться в кисломолочних продуктах, сприяють метаболізму, і допомагають печінці справлятися з атакою токсинів. Пити найкраще кефір та айран маленькими ковтками на голодний шлунок.
Петрушка
Листя петрушки нормалізує роботу сечовидільної системи, а також допомагає швидше вивести продукти розпаду етанолу.
Курячий бульйон
У бульйон необхідно додати зелень і пряні спеції, вони позитивно впливають на печінку, жовчний міхур і шлунок. З бульйоном токсини, що накопичилися від алкоголю, виведуться набагато швидше.
Цитрусові
Грейпфрути, апельсини, мандарини та лимони містять багато аскорбінової кислоти та інших вітамінів, які сприятливо впливають на органи травлення та кровоносні судини. Плюс до всього яскраво виражений присмак кислоти знижує нудоту.