U-News » Політика » Про аферистів з ТОВ «Укрмедексперт» фактичним керівником якого є Тодуров Б.М.
Всі новини

Про аферистів з ТОВ «Укрмедексперт» фактичним керівником якого є Тодуров Б.М.

Тодуров Б.М.
19 листопада 2015 року було створено товариство з обмеженою відповідальністю «Укрмедексперт» ЄДРПОУ 40130192. Здавалось фірма як фірма, однак за ширмою цієї фірми є дуже багато цікавого пов‘язаного з медициною та посадовими особами провідних медичних закладів України.


Засновниками ТОВ «Укрмедексперт» являються Безатов Олександр Леонідович, Василевська Людмила Родіонівна та Поповичев Костянтин Миколайович. Люди як люди, але серед цієї трійки є дуже цікава особа, руками якої відбувається корупція в медицині України.

Цією особою є активістка, комсомолка Василевська Л.Р. Саме вона є правою рукою українського лікаря-кардіохірурга, доктора медичних наук, проффесора, заслуженого лікаря України, члена-кореспондента Національної академії медичних наук України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки (2009 року), лауреата всеукраїнської премії «Гордість країни 2011» в номінації «Лікар року», колишнього директора Київського міського центру серця та діючого керівника ДП «ДУ Інститут серця Міністерства охорони здоров‘я України» Тодурова Бориса Михайловича.

Саме за його легкої руки і відбулось таке стрімке господарське зростання ТОВ «Укрмедексперт».

Читаючи цю статтю, деякі читачі будуть говорити що це «заказуха» Тодурова Б.М., жовта преса та інше аналогічного роду. Тому хочу повернутись до чарівної Людмили Родіонівни та відновити ланцюжок, що пов‘язує її з Борисом Михайловичем.

В мережі інтернет через пошукові системи Людмила Родіонівна значиться керівником одного із відділів ТОВ «ТК-Домашній текстиль», та до недавнього часу її фотографія була розміщена на сайті цього підприємства. Але з незрозумілих причин, після конфлікту Тодурова Б.М. з в.о. міністра МОЗ України ця фотографія була змінена на іншу чарівну дівчину Ващенко Оксану.

Наразі керівником ТОВ «ТК Домашній текстиль» значиться Алла Тодурова. Давайте поставим перед читачами запитання, що Вам нагадує прізвище Алли Тодурової? «Совпадение, не думаю». Алла Тодурова є дружиною брата Бориса Михайловича — Тодурова Івана Михайловича. А отже, з‘являється нове запитання, як підлегла Алли Тодурової знайшла, чи можливо заробила кошти для статутного фонду ТОВ «Укрмедексперт» в розмірі 7000000 гривень?

Пошукаємо ще одну ланку цього ланцюжка. Борис Михайлович одружений з чарівною жінкою Тодуровою Наталією Борисівною, на яку зареєстровано земельні ділянки в селі Сеньківка, Бориспільського району, Київської області з кадастровим номером 3220886700:10:004:0261 площею 1,9618га, з кадастровим номером 3220886700:10:004:0262 площею 1,9361га та з кадастровим номером 3220886700:10:004:0263 площею 1,9361га.

На сайті нормативно-директивних документів МОЗ України в реєстрі санітарно-епідеміологічних висновків міститься висновок наступного змісту: 437978. Висновок № 05.03.02-07/35842, від 16.06.2009 р.

Назва об’єкта експертизи:
Проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Тодурова Наталія Борисівна, Святенко Марія Микитівна, Василевська Людмила Радіонівна для ведення особистого селянського господарства на території Сеньківської сільської ради Бориспільського району Київської області. Реквізити виробника продукції: ТОВ ” Агати — 5”, Україна, Київська область м.Бориспіль, вул. Котляревського,12 Сфера застосування об’єкта експертизи: за призначенням Термін дії висновку: зміни цільового призначення земельної ділянки
Інтернет посилання: http://mozdocs.kiev.ua/vysnovki.php?page=14600

Як бачимо поруч з Тодуровою Наталією Борисівною в черговий раз можна помітити ту ж саму Василевську Людмилу Родіонівну – директора ТОВ «Укрмедексперт». Знову ж таки виникає запитання, а що це за земельні ділянки та як вони пов‘язують Бориса Михайловича та Людмилу Родіонівну?

«Совпадение, не думаю». Звернемо увагу ще на одну ланку цього «золотого» ланцюжка. Борис Михайлович, як директор ДП «ДУ Інститут серця Міністерства охорони здоров‘я України» тісно співпрацює з благодійним фондом «Серце на долоні». Навіть на сайті Інституту серця міститься посилання на цей благодійний фонд http://www.heart.kiev.ua/?page_id=75&lang=ru.

Що це за фонд, які у нього заслуги перед державою та перед медичними закладами України? Давайте спробуємо розібратись. Благодійний фонд 31.12.2010 року зареєстрований до ЄДРПОУ за № 37432793. Директором благодійного фонду з 16.07.2015 року являється Кіларьова Ірина Вікторівна. Засновниками благодійного фонду являються Іванюк Анатолій Вікторович – зять Бориса Михайловича та Іванюк Наталія Борисівна – дочка Бориса Михайловича. До 16.07.2015 року засновником благодійного фонду був особисто Борис Михайлович.

ТОВ «Укрмедексперт» в особі Василевської Л.Р. у державних закупівлях надає довідку про раніше виконані договори та посилається на договір №001-15 від 01.12.2015 року за яким благодійному фонду «Серце на долоні» проведено поставку медичного обладнання та на договір №014-16/УМЕ від 19.04.2016 року за яким проведено поставку медичного обладнання також благодійному фонду «Серце на долоні».

З огляду на це виникає чергове запитання, хто все ж таки лобіює інтереси ТОВ «Укрмедексперт»? Чому ТОВ «Укрмедексперт» виграє багатотисячні та багатомільйонні тендери в державних медичних установах?

Невже Василевська Л.Р особисто знає всю керівну еліту медицини України? Можливо вона, завдяки своїй попередній діяльності в ТОВ «ТК-Домашній текстиль», отримала такі знайомства? Залишаю ці питання для роздуму читачам.

Найближчим часом по завершенню моїх досліджень, я надам свої відповіді на поставлені запитання, і Ви, мої любі читачі, зможете з ними ознайомитись.
Джон Доу, для ”ОРД”
Читай U-News в Google News

Читають Коментують
"Закриєте небо над Росією?": українці висміяли хвилею мемів США, які захищають російські НПЗ
21 417
Реальне «похмілля»: у Таїланді п’яному туристу зробили непристойне тату
19 515
"Чого ще чекати від живодера": російський клоун Куклачов закликав бомбити Європу, його висміяли в мережі
16 303
Британка купила на ярмарку брошку за 35 доларів: про її цінність вона дізналася через 35 років
15 407
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
14 316
На телебаченні КНДР зацензурили джинси ведучого BBC: що з ними не так. Фото і відео
14 000
Повня і місячне затемнення 25 березня буде найвдалішим для цих знаків Зодіаку
13 620
Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким судилося розбагатіти
13 616
Популярні алкогольні напої назвали причиною небезпечно високого тиску
12 503
Експерт з НЛО випадково "викликав" космічний корабель прибульців, – ЗМІ
9 396
Оштрафують при першій зупинці поліцейськими: водіям нагадали про популярне порушення ПДР
9 327
Який вигляд має дівчина з найдовшими ногами у світі (відео)
8 233
З однієї зі збитих сьогодні в Києві ракет витекло токсичне паливо
8 150
Як та коли сіяти кабачки, щоб отримати великий урожай
0
Захитались крісла: кого з очільників Департаментів може звільнити Віталій Кличко і з якої причини
0
Найбільш популярні, але марні народні засоби для лікування застуди
0
Візажист Ірини Білик і Злати Огнєвіч розповів, що має невиліковну хворобу
0
“Скоро буду голомоза акторка” – Тишкевич повідомила про погіршення стану здоров’я
0
Що обов’язково мають зробити усі власники автомобілів з ГБО в Україні
0
Це дивовижно та яскраво: 5 найнезвичайніших музеїв у Києві
0
Жарт Панорами потрапив у звіт уряду Ульяновської області РФ про «виконану роботу»
0
Працює з росіянами й робить неоднозначні фото: де зараз і чим займається Влад Яма
0
Святий ліс: історія і фото одного з районів Києва понад 100 років тому
0
Переслідують дві мети: у ЗСУ пояснили, чого хоче досягнути Кремль ракетними ударами (відео)
0
Трьом знакам зодіаку слід очікувати успіху у фінансовому плані: гороскоп на 2024 рік
0
Ніяких собак і яскравих стрижок: найдивніші правила життя з Північної Кореї
0
6 речей, які щасливі пари ніколи не роблять

У поведінці щасливих пар можна простежити певні ...

Гінеколог розповіла, чи існує "ідеальний вік" для материнства

Під час підготовки до материнства варто враховувати як ...

Як зварити яйця на Великдень, щоб вони не потріскалися: 3 хитрощі

Жодне яйце при варінні не трісне, якщо їх правильно варити. ...