Просте печиво на кефірі: виходить дуже хрустким і пухким

Домашнє печиво – хрустке, ароматне, солодке і пухке. Це одна з найпростіших ідей випічки до чаю. готують такий десерт абсолютно різними способами. Але найкраще для основи обирати саме кефір....

Маринована кукурудза - смачна закуска і доповнення до салату

Усього 3 кроки відділяють вас від смачної і пікантної літньої закуски - маринованої кукурудзи....

Як виправити занадто рідкий котлетний фарш

Фарш для котлет повинен бути м’яким, але досить щільним. Якщо м’ясна основа вийшла дуже рідкою, то виникнуть серйозні проблеми із формуванням рівних котлет. Виправити помилку можна. Для цього...

Як картопля може докорінно змінити смак борщу

Кожна господиня має свої секрети при приготуванні борщу. Основна увага при цьому приділяється м’ясним інгредієнтам....

"Секрет" швидкого чищення слизької риби

Більшість раціону жителів Кореї – це риба і морепродукти. Тому цілком логічно, що вони знають про рибу та її приготування буквально все. Ось головні хитрощі корейців, яких вони вдаються у процесі...

Як приготувати вдома освіжаючий кавовий квас: простий рецепт

Чимало господинь влітку полюбляють балувати своїх рідних натуральними напоями. І якщо ви вже робили газований квас із бузини, цього разу приготуйте такий напій з ноткою кави. theLime підібрав для...

Секретная добавка в борщ, которая сделает его в разы вкуснее

Борщ можно сварить так, что он получится значительно вкуснее, чем обычно. Причем такой секретный ингредиент есть на каждой кухне....

Мягкие внутри и хрустящие извне: рецепт наггетсов из кабачков

Вы точно пробовали аппетитные куриные нагетсы, а вот кабачковые – вряд ли. Поэтому время наверстать пропущенное!...

Як правильно варити яйця пашот, щоб вони залишалися корисними: практичні поради

Яйця – ідеальний продукт для того, щоб їсти його кожен день, адже він є по-справжньому джерелом вітамінів і мікроелементів. Фахівці рекомендують готувати яйця завжди з рідким жовтком, краще не...

Які помилки приводять до того, що сирники липнуть до сковорідки

Якщо в процесі приготування сирники липнуть до сковорідки, то блюдо може і не вийти. Корочка так і залишиться на сковоріді, а до столу доведеться подавати майже сирий сир....