U-News » Здоров'я » Названо небезпеку розігрітого рису
Всі новини

Названо небезпеку розігрітого рису

Лікарі з Агентства харчових стандартів та Національної служби охорони здоров’я Англії заявили, що воскова бацила з розігрітого рису може призвести до розладу травлення.

Фахівці пояснили, що небезпечним є не розігрів цього продукту, а спосіб його зберігання перед цим. За словами експертів, рис містить суперечки потенційно шкідливої ​​бактерії – воскової бацили, пише Mirror.

Якщо залишити його зберігатися за кімнатної температури після варіння, суперечки розвиваються в бактерії і можуть після вживання в їжу викликати нудоту або діарею.

Зазвичай ці симптоми розвиваються протягом одного – п’яти годин після вживання зіпсованої їжі. Лікарі радять відправляти рис у холодильник за годину після готовності. Вони зазначили, що його бажано протягом доби, розігріваючи до утворення пари не більше одного разу.

Читай U-News в Google News
Читають Коментують
Няня с проживанием за границу: основные разновидности

Няня с проживанием за границу – это профессионал, основная ...

Стиліст назвала несподівані тренди літа 2022 

У моді будуть пір'я, сітка і бахрома. Український стиліст ...

Окна будут такими чистыми, будто их нет: французский способ мытья стекол

Говорят, что французы любят все натуральное, в том числе и ...