Регулярне вживання граната допомагає запобігти раку, серцеві та аутоімунні захворювання.
Відомий дієтолог Антоніна Стародубова поділилася маловідомим фактом - який продукт можна використовувати для профілактики раку.
Виявилося, це гранат.
За словами експерта, користь від цього фрукта підходить не тільки для профілактики раку, але і хвороб серця і аутоімунних захворювань.
Цей неймовірно корисний фрукт має протизапальні, сечогінні, в'яжучі та антисептичні властивості, сказав доктор.
Вона зазначила, що в гранаті міститься значна кількість заліза, вітамінів B1, B2, B6, C, а також пантотенової і фолієвої кислоти. За словами фахівця, всі вони допомагають нервовій системі.
Регулярне вживання граната допомагає запобігти раку, серцеві та аутоімунні захворювання.
Краще вживати свіжі фрукти, їх можна їсти окремо або додавати в салати, овочеві страви, м'ясо і птицю, додав експерт.
Фахівці радять вибирати цілі чисті плоди граната без тріщин і плям на шкірці.
Не варто їсти фрукти з жовтуватими і коричневими плямами на шкірці: це може бути ознакою гнилі всередині.