Про користь авокадо, ягід чиа та спіруліни сьогодні, мабуть, знає кожен другий.
При цьому ми недооцінюємо всім знайому нам петрушку. Ось тільки 3 причини якнайшвидше включити її до свого раціону.
Петрушку та іншу зелень особливо люблять південні народи — вона не лише додається до різних страв, а й завжди присутня на столі у свіжому вигляді.
Така любов до «кучерявої» цілком виправдана, адже цей продукт з неповторним смаком та ароматом несе величезну користь для організму, про яку багато хто з нас навіть не здогадується.
Ось мінімум 3 причини додати її до свого щоденного меню:
Бореться із запаленнями
Петрушка багата вітаміном C, каротиноїдами та хлорофілом – завдяки цьому зелень має протизапальну дію. Крім того, в зелені багато антиоксидантів, а значить вона служить відмінним щитом від ушкоджень для клітин нашого організму.
Омолоджує організм
Півня не тільки чудово чистить кров, а й сприяє виробленню глутатіону — головного джерела молодості.
Бореться з набряками
Зелень з легкою гіркуватістю та різким ароматом допомагає позбавлятися від набряків, а також захищає наш організм від хвороботворних бактерій.