Кардіолог Ганна Кореневич розповіла, чим варена картопля шкідлива для організму. Виявляється, що ця страва може бути дуже небезпечною.
Лікар не відносить картоплю до переліку рекомендованих овочів через те, що вона містить велику кількість простих вуглеводів. Одна варена картоплина містить столову ложку цукру.
Кореневич заявила:
"Чотири варені картоплини містять денну норму цукру. Якщо ми перевищуємо цю норму, то починаємо дуже сильно шкодити своєму здоров’ю".
За її словами, якщо людина з’їла чотири картоплини, то їй вже не варто додавати в чай цукор та їсти хліб. Лікар вважає, що картопля — це серйозний удар по організму.
Кардіолог повідомила, що картопля не є продуктом для щоденного вживання. Її необхідно вживати якомога рідше.
Кореневич поділилася:
"Для мене картопля — святкова страва. Наприклад, картопля смажена на салі з цибулею та кропом".