U-News » press release » Якісні товари для закоханих у БДСМ від NeDlyaSkuki
Всі новини

Якісні товари для закоханих у БДСМ від NeDlyaSkuki

Пошук якісної атрибутики для практик БДСМ - нелегке завдання. Ну, здавалося б, що складного? Заходиш на сайт будь-якого онлайн-магазину для дорослих, клацаєш мишкою, витрачаєш трохи часу на вибір і оформлення замовлення, а потім забираєш посилку. Але є в цьому процесі деякі нюанси: далеко не всі товари з категорії БДСМ, які представлені на сторінках або полицях інтим магазинів, можна використовувати Тематикам з досвідом, та й в принципі, будь-кому. Річ у низькій якості БДСМ-атрибутики, і, відповідно, у відсутності безпеки для практикуючих.

На щастя, інтим-магазин НеДляСкуки має широкий асортимент БДСМ-девайсів, як від світових брендів, так і власного виробництва. Тому вам більше не потрібно турбуватися про якість продукції або шукати рідкісний, але такий бажаний, девайс. Підготовка до тематичного сексу важлива для обох партнерів, і ми зараз говоримо не тільки про особисту гігієну, вибір стоп-слова та психоемоційний стан. Через почуття і відчуття, які здаються "звичайним" людям негативними, БДСМ-практики отримують розрядку, полегшення, відчувають себе потрібними, значущими і коханими. Тільки за умови стійкого зв'язку між партнерами й абсолютної довіри пара зможе перейти з розряду новачків у професіонали. І з цієї причини таку велику роль відіграє якість і безпека атрибутики БДСМ.

То які ж бдсм товари не тільки популярні серед новачків і досвідчених практиків, а й необхідні з разу в раз?

  1. Затискачі для сосків з ланцюжком і регулюванням - металеві затискачі з м'якими силіконовими наконечниками для безпечного використання з'єднані між собою ланцюжком з металу. Це не тільки практично (другий затискач не загубиться невідомо де), а й естетично: акцент на грудях стає більш явним, ставки зростають. Завдяки регуляторам можна змінювати силу стиснення на свій розсуд. Але стережіться - якщо в одних пар ігри зі стимуляцією грудей викликають звикання, то в інших - бажання скоріше позбутися цієї пекельної штуковини.
  2. Жорстка шльопалка - замінить долоню в процесі, якщо рука втомилася. Виготовлена з ЕКО-шкіри, міцна і зручна. Шльопалка є універсальним розігріваючим ударним інструментом, тобто може використовуватися Домінантом або Містрессою для покарання свого (еї) підлеглого (ої). Рекомендую наносити легкі удари по всій поверхні сідниць, інакше ефект від бажаного впливу буде далекий від очікуваного.
  3. Кляп із силіконовою кулею та отворами - один із найкращих представників у своєму роді. Простий у використанні, оснащений ремінцем з можливістю регулювання розміру за обхватом голови. Досить м'яка і пружна силіконова кулька не дасть вам втомитися, тримаючи рот відкритим, а через отвори можна дихати і випускати слину. А вона однозначно буде, адже кляп обирають пари, спраглі до гострих відчуттів і нового досвіду з домінуванням і підкоренням.
  4. Маска з вінілу із закритими очима - чудовий атрибут для практик з депривацією. Існують й інші варіанти масок: з відкритими очима і закритим ротом, з відкритими дихальними отворами, зі шнурівкою ззаду тощо. Кожна з них використовується для конкретних цілей і при правильній експлуатації - абсолютно безпечна. Завдяки масці можна практикувати десятки різних сценаріїв, і всі вони будуть абсолютно не схожими між собою.
  5. Мотузки для шибарі - мотузки з натурального матеріалу, різної довжини. Можуть служити в якості заміни наручникам або для повноцінної естетично-еротичної обв'язки. Мотузки забезпечать яскраві відчуття від зв'язування, і, звичайно ж, новий досвід. Матеріал не пружинить, обробляється спеціальними складами для абсолютної безпеки обох партнерів.
  6. Нашийник з повідцем NeDlyaSkuki Soft touch - унікальний у своєму роді нашийник з повідцем ручної роботи від інтернет-магазину НеДляСкуки. Нашийник на заклепках легко регулюється, всередині підкладка з м'якого плюшу для пар, які не готові до надмірно жорстких ігор. Довгий повідець дозволяє тримати партнера на бажаній відстані без заподіяння шкоди здоров'ю.

Виходячи з багаторічного досвіду, можу сказати – не має різниці що саме ви обираєте, окремі іграшки або бдсм набори – усі вони мають бути безпечними, якісними та естетичними. Не всі з них однаковою мірою універсальні і підходять як новачкам, так і досвідченим коханцям. Однак у секс-шопі НеДляСкуки ви можете підібрати варіації девайсів з огляду на свій досвід та уподобання або знайти для себе щось абсолютно нове, але стимулююче на дивовижний досвід в інтимній сфері. Перед тим як приступити до активного практичного вивчення новинок, не забудьте придумати стоп-слово, спільно з партнером. Насолоджуйтеся один одним, адже Тема - це круто!

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
21 604
40 тисяч штрафу навіть тверезому: кому з водіїв заборонено сідати за кермо
15 237
Оштрафують при першій зупинці поліцейськими: водіям нагадали про популярне порушення ПДР
14 668
Кардіологи назвали найбільш корисний для серця овоч
14 622
Неповнолітній син Кадирова вперше виступив на публіці, але ніхто не зрозумів, що він сказав - відео
14 488
Жінка прийшла знайомитися із сім'єю нового хлопця і зрозуміла, що його тато – її колишній (відео)
14 038
Канадка знатно осоромилася, кидаючи букет нареченої
12 273
Перераховано продукти для сніданку, які позбавляють від сонливості і цукру в крові
12 229
Заради нього жінки розлучалися: що відомо про таємниче особисте життя Святослава Вакарчука
9 960
Медики назвали продукти, які здатні очистити мозок від алкоголю
9 511
Кардіолог назвала найкорисніші для серця продукти
9 350
В Україну повертаються культові мотоцикли Jawa: показано перші моделі
9 240
Жінка із застряглим міксером у волоссі стала "зіркою" соцмереж
9 146
Дружина Віктора Павліка неочікувано зменшила губи і показала, який вигляд має
0
Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"
0
«До молоденьких тікають»: Ірина Білик висловилася про стосунки з колишніми
0
Польщу охопила "апокаліптична" буря: вулиці за секунди перетворились на річки з граду та води
0
Українські військові знищили “танк-сарай” росіян на Луганщині. Опубліковано відео
0
Українським водіям розповіли, в чому в жодному разі не можна зберігати пальне
0
Автоцивілка в Україні здорожчає - Верховна Рада ухвалила закон
0
Всього кілька крапель цього добрива – і спатифілум "дякуватиме" пишним цвітінням
0
Чи правда, що якщо підстригти волосся, коли росте Місяць, вони будуть рости швидше і стануть густіше
0
Як та коли треба поливати городину, щоб не нашкодити рослинам
0
В Ірані прощаються із загиблим президентом Раїсі: відео
0
Відомий український співак відверто розповів про свою наркотичну та алкогольну залежності
0
Що насипати в горщики з квітами, щоб у будинку не водилися мошки
0
5 речей, які ніколи не одягне багата жінка: вони видають несмак і мають дешевий вигляд

Багатство не гарантує гарний смак, але воно дає можливість ...

Чому в ресторані риба та м’ясо смачніше, ніж удома: названо секретний інгредієнт

Після відвідування ресторанів багато господинь намагаються ...

Чому жінки найповільніше худнуть в стегнах, і що можна з цим зробити

Про те, чому при схудненні жінки найповільніше втрачають ...