Вкрай важливо відповідально ставитися до аксесуарів, що знаходяться на кухні.
Так як ми займаємося приготуванням їжі, вони повинні бути максимально безпечними для здоров’я.
Які предмети можуть бути небезпечними для здоров’я
ПАТЕЛЬНЯ
Йдеться про посуд з антипригарним покриттям. Такі сковорідки вкрай полегшують життя та покращують якість готування. Однак навіть мікротріщини буде достатньо для того, щоб до організму потрапляли небезпечні токсичні речовини.
Виріб з чавуну в даному контексті виглядає набагато безпечнішим.
ФОЛЬГА
Багато хто любить використовувати фольгу для запікання, оскільки це здається корисним та безпечним методом приготування їжі. При цьому мало хто знає, що використовувати її на постійній основі категорично не можна.
Алюміній, що входить до складу, може призвести до розвитку ряду хронічних захворювань.
КОНТЕЙНЕРИ ІЗ ПЛАСТИКУ
Для того, щоб такий посуд не становив загрози для здоров’я, він повинен бути якісним і мати відповідне маркування.