U-News » press release » “Ювелір Капітал” — бездоганні ювелірні прикраси на будь-який смак!
Всі новини

“Ювелір Капітал” — бездоганні ювелірні прикраси на будь-який смак!

Коли постає питання покупки ювелірної прикраси, на перший план виходить питання безпеки та комфортності, особливо коли це стосується, до прикладу, справжніх коштовностей з діамантами.   Тому ми хочемо представити вам компанію, яка не тільки продає ювелірні вироби, але ще й сама їх виготовляє.

“Ювелір Капітал” — компанія, котра має досить гарну історію — від першого магазину у 1999 році до сучасного ювелірного виробництва сьогодні й цілої мережі з 24 салонів в Хмельницькій та Чернівецькій областях, та інтернет-магазину, в якому представлено найкраще з усього існуючого асортименту фірми, котрий складає понад 86 000 одиниць товару! 

Постійними клієнтами магазинів є майже 37 000 задоволених покупців, і це статистика тільки щодо власників дисконту. А загалом за час існування компанією “Ювелір Капітал” було продано біля 1000 000 одиниць ювелірних прикрас! Уявляєте стількох людей компанія змусила посміхнутися!

 

Ще однією перевагою є те, що в мережі представлено не тільки продукцію компанії, тут ви знайдете найкращі вироби вітчизняних ювелірів та фірм-виробників, а також мистецько виконані репліки на колекції відомих світових брендів, таких як Шопард, Картьє, Віттон, Тіффані, Ван Кліф — і таким чином зможете здійснити свої найсміливіші мрії!

Усі прикраси високої якості, мають відповідні бірки від Пробірної Палати України, та відповідають державним стандартам від найлаконічніших срібних сережок чи каблучок до найдорожчих золотих виробів. А коштовності з діамантами мають сертифікати, котрі засвідчують їхню справжність — все це говорить про надійність та безпечність придбання коштовностей від “Ювелір Капітал”.

Відношення до клієнтів

Особливістю клієнтської політики компанії “Ювелір Капітал” є те, що вона максимально клієнтоорієнтована. Наприклад, якщо ви придбали у них прикрасу, але в силу якихось причин вона вам не підійшла, за умови збереження чека та бірки на ній, фірма здійснить обмін на варіант, котрий вас влаштує. Існує також гнучка система повернення кешбеку. А вже коли мова заходить про акції — це дійсно пісня, котра дозволяє не просто зекономити, а фантастично зекономити одночасно придбавши справжні коштовності! Персонал як салонів, так і інтернет-магазину докладе максимум зусиль для того, щоб клієнт залишився задоволений своєю коштовною покупкою!

А що ж у коштовному каталозі?

Просто фантастичне розмаїття ювелірних прикрас та виробів на будь-який смак та гаманець! До вашої уваги у буквальному розумінні все, що виготовляють ювеліри — від розкішних прикрас, до годинників, посуду, фотоальбомів, рамок, ікон.

 

Але сьогодні ми розглянемо саме ювелірні прикраси, котрі пропонує купити компанія Ювелір Капітал

А це просто неймовірна кількість вишуканої краси у всіх можливих проявах ювелірного мистецтва!

Сережки — це окремий світ у ювелірці. Починаючи від ніжних та гарненьких дитячих сережок представлених в золоті та сріблі, до вишуканих вечірніх пар з діамантами. Сережки з діамантами взагалі виступають окремою групою. Золоті сережки вражають лаконічністю та практичністю пусетів, витонченістю пар з рухомим елементом. А виконані з двох видів металу — своєю неординарністю. До вашої уваги величезний вибір сережок з вставками — це самоцвіти та природні мінерали, кераміка, емалі, перли, перламутр, фіаніти. Серед срібних сережок дуже ефектно виглядають моделі з родієвим покриттям та чорнінням.

До них у дует просяться каблучки, котрі за своїм асортиментом не відстають від сережок. Тут можна вибрати та купити золоту каблучку на будь-який випадок життя — заручини, весілля, ювілеї, просто задля потішити себе! Вибір як у золоті, так і у сріблі — вражаючий. Від обручок, парних каблучок до фалангових та оберегів з нанесеними на них молитвами до Христа чи Богородиці зі словами «Спаси и Сохрани». Срібні  каблучки з вставками, в етностилі, з чорнінням, з родієвим покриттям — поціновувачам срібних прикрас є на чому зупинити погляд. Золоті каблучки з вставками з природніх мінералів та самоцвітів нікого не залишать байдужими.

 

Також представлені у всій своїй красі ланцюжки та підвіси. Ланцюжки — від тоненьких до масивних Бісмарків та грайливих Струмочків. А підвіси від класичних флористичних, до шармів та реплік світових брендів, до прикладу, чотирилистий клевер за мотивами колекцій Ван Кліф, як в золоті, так і в сріблі. А також хрестики та ладанки. Це не просто окрема група, котра об’єднує прекрасні хрестики в золоті, сріблі, з інкрустацією та без. Особливо красиво виглядають підвіски з діамантами— ніби яскраві зорі палахкотять на шийці!

І для повноцінного завершення ювелірного образу залишається купити красивий браслет на руку. Чоловікам — підкреслити мужність та міцність руки, жінкам тендітність та ніжність. А тому і пропонується від тоненьких делікатних жіночих браслетів до об’ємних та масивних «Панцирів». Золоті браслети як завжди виглядають презентабельно і солідно, а от срібні вражають шляхетним сяйвом металу, особливо якщо воно підкреслено чорнінням.

Як «правильно» вибрати та купити ювелірний виріб

Купуючи ювелірні вироби, звертаємо увагу не декілька значущих факторів:

  • для кого призначена прикраса;
  • для чого призначена — для щодення чи для урочистостей;
  • з чим вона має носитися;
  • це подарунок для когось чи для себе?

Орієнтуючись на це набагато легше зробити правильний вибір і вдало купити ювелірну прикрасу. Наприклад, якщо ви хочете презентувати щось віруючій людині — можете вибрати серед каблучок-оберегів, підвісок-ладанок чи навіть ікон. Для стильної леді можна вибрати щось з ультратрендових прикрас залежно від віку. Якщо це якась особлива подія — заручини, народження первістка, річниця весілля — зверніть увагу на діамантову групу — це вже коштовності, котрі не тільки потішать і принесуть радість, але можуть стати дійсно фамільними, родинними коштовностями котрі передаються у спадок від мами до дочки, від бабусі до онучки. І погодьтеся, коли купляєш не просто прикрасу, а коштовність з діамантом — зовсім по-іншому себе відчуваєш! Хоча “Ювелір Капітал” пропонує ювелірні вироби такої високої якості, що навіть золоті сережки чи каблучка без вставки виглядають як витвір мистецтва.

Тому ласкаво просимо до мережі “Ювелір Капітал” і ваші мрії про бездоганні прикраси за адекватною ціною стануть реальністю!

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Щастя уже на порозі: знаки Зодіаку, для яких кінець травня стане приголомшливим
26 583
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
21 071
Як виглядає розкішний триповерховий маєток Тіни Кароль
18 144
Названо жирний продукт, який захищає від хвороб печінки і серця
18 059
Кардіологи назвали найбільш корисний для серця овоч
14 073
Неповнолітній син Кадирова вперше виступив на публіці, але ніхто не зрозумів, що він сказав - відео
13 787
Індонезієць через 12 днів після весілля дізнався, що його дружина - чоловік
11 159
Одягнув 13 сорочок, 5 пар трусів і 6 штанів: пасажир знайшов спосіб не платити за багаж у літаку
9 345
Медики назвали продукти, які здатні очистити мозок від алкоголю
9 096
Кардіолог назвала найкорисніші для серця продукти
9 027
Жінка із застряглим міксером у волоссі стала "зіркою" соцмереж
8 776
Чоловік 7 разів зірвав джекпот у лотереї: він поділився секретами успіху
8 346
Онкологи розповіли, які симптоми можуть попереджати про рак підшлункової залози
7 846
У Польщі 13-річна дівчинка несподівано народила під час шкільної екскурсії
0
Як не потрапити в поле зору поліції: 5 ознак, які привертають увагу патрульних
0
Якісний мас-маркет: Ніколас Карма розсекретив вартість луку Джамали (відео)
0
"Таємний коханець" Олі Полякової потрапив у ДТП: що сталося з Владом Міцкевичем (ВІДЕО)
0
Повинен знати кожен: 10 речей, за які українських водіїв може оштрафувати поліція
0
Як швидко відремонтувати фари і заощадити кошти: лайфхак від механіка
0
П’ять ранніх симптомів, які можуть сигналити про хвороби Паркінсона
0
“Червона рута” зробила Софію Ротару тою, ким вона є: легендарний композитор Володимир Івасюк доклав руку
0
Має знати кожен водій: що робити, якщо автомобіль не заводиться
0
Кіт учений: університет Вермонта присвоїв пухнастому другу почесний ступінь "доктора літератури"
0
Армія РФ штурмує Часів Яр: ГУР показало відео знищення колони російської бронетехніки
0
У РФ під удар потрапили аеродром і НПЗ: подробиці нічної атаки
0
Процедура з новим светром, яка попередить утворення на ньому катишків
0
Чому жінки найповільніше худнуть в стегнах, і що можна з цим зробити

Про те, чому при схудненні жінки найповільніше втрачають ...

Названо найнеслухняніших дітей за знаком зодіаку: з ними буде нелегко

Деякі діти відрізняються бунтарським характером і ...

Психолог розповів, до чого призводить відсутність інтимної близькості у жінок

Психолог Джеймс Коан, який представляє університет ...