U-News » press release » Ябко — провайдер особливого стилю життя
Всі новини

Ябко — провайдер особливого стилю життя

 

У 2014 році на українському ринку з'явилася компанія, яка змінила уявлення українців про сучасний світ техніки Apple. Завдяки їх зусиллям тисячі стали власниками сучасних моделей, які відкривали нові можливості та горизонти технологій. Курс на поширення яблучного світогляду компанія впроваджувала до 2023 року, а потім компанія Ябко стала більше, ніж просто магазин електроніки. Це стало місце, де інновації та якість переплелися з кожним продуктом на полицях. Ябко зосередилась не лише на продажі техніки, а ще й на створенні унікального середовища, де кожен клієнт міг би знайти ідеальне рішення, що відповідає його стилю життя та потребам.

У світі, де технології розвиваються зі швидкістю світла, інновації стають не просто трендом, а необхідністю. Ми розуміємо це краще за інших, тому постійно поповнюємо асортимент технікою, яка робить повсякденне життя простішим та цікавішим. Від флагманських смартфонів до професійних рішень для графічних дизайнерів, від гаджетів для дому до аксесуарів для спорту – компанія Ябко пропонує техніку, яка не просто відповідає сучасним стандартам, а визначає їх.

Кожен наш відвідувач стає частиною спільноти, яка цінує інновації, якість та стиль. У нас технології служать людям, а не навпаки. Ми відкрили для українців двері в світ, де майбутнє вже настало.

Філософія компанії Ябко

Кожен з команди та власника Ябко розділяють філософію, яка виходить далеко за рамки звичайного роздрібного продажу. В основі підходу компанії лежить переконання, що кожен продукт на полиці повинен бути не просто новим, але й інноваційним, втілюючи в собі останні досягнення технологій та дизайну. Ми ретельно відбираємо асортимент, пропонуючи своїм клієнтам лише ті продукти, які відповідають високим стандартам якості. Це не просто пристрої — це ключі до світу безмежних можливостей, які розширюють горизонти та відкривають нові шляхи для особистісного та професійного зростання.

65d74a3364f08.webp

Але ми йдемо ще далі, перетворюючись на символ особливого стилю життя. Для клієнтів Ябко технології — це спосіб виразити себе, підкреслити свою індивідуальність та статус. Вибір продукту — це заява про приналежність до спільноти цінителів інновацій, які не бояться йти в ногу з часом, а навпаки — ведуть за собою.

У світі Ябко технології служать не лише для задоволення базових потреб, але й для створення глибшого зв'язку між людиною та її пристрастями, мріями, та прагненнями. Це місце, де кожен може знайти щось особливе для себе, що відгукується в душі та надихає на нові звершення. Компанія Ябко втілює спосіб життя, який обирають ті, хто цінує якість, дизайн та інновації.

Асортимент для особливих потреб

Компанія Ябко першою чергою акцентує свою увагу на брендах, які наслідують таку ж політику як і ми — тобто йдуть попереду технологічного прогресу. Звісно, одним з лідерів такого напрямку є бренд Apple, саме тому в нас можна знайти всю широку палітру яблучної продукції. Найновіші моделі iPhone 15 Pro Max, iPad, Mac, Apple Watch, AirPods — всі вони з’являються в нашому асортименті ще тоді, коли більшість фанатів безрезультатно шукають в інтернеті, де їх можна придбати в Україні. Крім того, завдяки послузі Trade In ми забезпечуємо постійний кругообіг особливої техніки та надаємо унікальну можливість стати власниками новіших моделей з потужнішими можливостями.

Якщо ви прихильник Android-пристроїв, для вас ми створили технологічний рай, в якому представлені лише топові моделі смартфонів відомих брендів. Відбір моделей здійснюється максимально суворо і головний критерій — інноваційність та бездоганна репутація виробника. Саме тому в нас широко представлені топові лінійки телефонів від Samsung, Google, Asus, Sony.

65d74a7228480.webp

Якщо говорити про розумні годинники, то ми твердо переконані в тому, що це не просто аксесуар сучасної людини — це вірний супутник, який робить життя більш комфортним, здоровим та цікавішим. Саме тому компанія Ябко довіряє лише таким титанам в світі розробників гаджетів, як Garmin, Samsung, Polar, Google.

Для прихильників кінематографа підготовлений величезний вибір тієї техніки, з якою їх улюблені кінострічки та програми здобудуть новий рівень реалістичності. Зараз ми говоримо про телевізори від Samsung, Sony, LG, Philips — чотирьох китів, на яких тримається світ кіноманів з усього світу. Для максимального занурення в контент потрібна якісна акустична система, і вона в Ябко представлена інноваційною продукцією від BOSE, Harman/Kardon, JBL, Marshall, Sonos, SteelSeries, Razer, Bowers/Wilkins, Hator. Подібне поєднання дає можливість створити у домашній кінотеатр, який стане центром розваг всієї сім’ї та друзів.

Окремий вид задоволення підготовлений для геймерів, адже в асортименті широко представлені надпотужні ноутбуки та комп'ютери від Asus, Acer, Artline, Gigabyte, HP, Lenovo, MSI та ін. Це саме та техніка, на якій можна буде пограти в будь-яку сучасну гру з максимальною продуктивністю. Прихильники ігор на консолях можуть обрати найновіші моделі Sony Playstation, Nintendo Switch, Valve SteamDeck, Microsoft Xbox. Для повнішого задоволення можна обрати джойстики, гарнітуру, пульти керування, аксесуари для геймпадів та VR-окуляри. До комп’ютера можна додатково придбати багатофункціональні та розроблені для геймерів клавіатури, мишки та монітори. З цими аксесуарами ваш геймерський досвід стане ще цікавішим.

65d74a82365ef.webp

Компанія Ябко робить все для того, щоб українці змогли облаштувати свою оселю так, щоб до неї хотілося скоріше повертатися. Задля цього в асортимент ми додали елітні кавомашини, роботи-пилососи, техніку для кухні та розумного дому, домашні кінотеатри, проєктори та зарядні станції.

Щоб дбати про власне здоров’я та красу каталог магазину наповнений сучасними рішеннями від відомих брендів, наприклад, Dyson. Крім цього, зробити подарунок собі можна й у вигляді масажерів для тіла та м’язів, зубних щіток, епіляторів, бритв та тримерів.

Звісно, не забула компанія і про поціновувачів візуальної естетики, охочих увіковічувати свої найнезабутніші моменти. Фотокамери від Fujifilm та Polaroid стануть дверима у світ візуальної естетики. З ними набагато простіше залишити собі приємні спогади про ту мить, коли ви були щасливі. Якщо ці миті пов’язані з екстримом, то в допомогу прийдуть інновації від GoPro.

Це лише невелика частина того, про що варто розповісти, адже кожна позиція з магазину втілює в собі всі ті переваги, які дає відкритим до інновацій покупцям особлива техніка від компанії Ябко.

Індивідуальний підхід та сервіс

У Ябко ми вважаємо, що ключ до справжнього задоволення від технологій лежить не лише в їхній якості та функціональності, а й у здатності ідеально відповідати індивідуальним потребам кожного користувача.

Персоналізовані консультації

Наша команда консультантів — це не просто експерти у світі технологій, але й уважні слухачі, які готові витратити стільки часу, скільки потрібно, щоб зрозуміти ваші унікальні потреби, переваги та стиль життя. Вони допоможуть вам навігувати через широкий асортимент продуктів, виокремлюючи ті, що найкраще відповідають вашим вимогам, чи то для професійної діяльності, творчості, розваг або підтримки активного способу життя.

Підбір техніки під конкретні потреби

Ми розуміємо, що кожен клієнт — це індивідуальність зі своїм набором завдань та інтересів. Чи потрібен вам надійний смартфон, ноутбук для бізнесу/геймінгу, консоль, стильний смарт-годинник, який стежить за вашим здоров'ям — ми забезпечимо вас технікою, яка перевершує очікування.

Сервіс та підтримка

Наша відданість клієнтам не закінчується моментом продажу. Ми прагнемо забезпечити, щоб кожен ваш досвід з придбаною у нас технікою був бездоганним. Від допомоги у налаштуванні пристроїв до швидкого вирішення будь-яких питань або проблем — наша команда завжди готова допомогти, щоб використання особливої техніки було приємним та безпроблемним.

Компанія Ябко не просто продає техніку; ми ділимося з вами своєю пристрастю до інновацій та якості, прагнучи зробити ваше життя яскравішим, продуктивнішим та цікавішим. Обираючи нас, ви отримуєте надійного партнера на шляху до втілення ваших найсміливіших ідей та мрій.

Цілі та майбутнє Ябко

У Ябко ми пишаємося своїм минулим, але з неприхованим ентузіазмом дивимося в майбутнє. Наше бачення розвитку компанії тісно переплетене з невпинним прагненням до інновацій та вдосконалення. Ми віримо, що в основі успіху лежить не лише здатність передбачати майбутні тренди, а й активна участь у формуванні цього майбутнього.

65d74b4b50a53.webp

Наша мета — залишатися на першій лінії технологічного прогресу, постійно розширюючи горизонти можливостей для клієнтів. Ми прагнемо випереджати очікування ринку, пропонуючи інноваційні рішення, які визначають майбутнє індустрії. Майбутнє компанії Ябко є невпинним рухом вперед, з новими ідеями, проєктами та ініціативами, які продовжуватимуть втілювати нашу пристрасть до інновацій та вдосконалення. Ми прагнемо не лише вести за собою ринок, але й надихати нашу спільноту на створення майбутнього, в якому технології служать людям, роблячи наше життя яскравішим, цікавішим та багатшим.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
33 252
Медики назвали відмінність пияцтва від алкоголізму
19 215
У Держдумі РФ звинуватили «Чебурашку» у руйнуванні російських цінностей
13 316
Набридло чекати: хлопець розчистив виїзд з парковки за допомогою екскаватора
12 775
Аварія в океані. Вчені вперше зняли зіткнення човна і рідкісної гігантської акули
12 578
Гімнаст протестував "ліжко від занять сексом" на Олімпіаді: що з'ясувалося
10 871
Фанат тату забив майже все тіло чорнилами та приголомшив, який вигляд мав до перевтілення
10 680
Гості на весіллі залишилися голодними після невдалого "жарту" нареченого і нареченої
10 149
"Ходжу в супермаркет з паспортом": 48-річна жінка стверджує, що припинила старішати
9 637
В Україні введуть обмеження для водіїв пенсійного віку: що зміниться
9 546
Конфуз: Порошенко покликав боротися з Московською церквою покійного Майкла Джексона
8 675
Позбавити прав можуть будь-кого: в Україні почали карати водіїв за чужі порушення
8 112
Серцевий напад: непомітна ознака в роті, яка попереджає, що ви в групі ризику
7 693
Як правильно обрізати листя петрушки, щоб росла до пізньої осені
0
Названо три групи продуктів, які наповнюють кишківник руйнівними токсинами
0
5 найбільших шкідників картоплі: як з ними боротися
0
Названо бюджет Олімпійських ігор-2024 у Парижі
0
Інсульт може виявлятися неочевидними ознаками
0
ЗСУ дурять росіян: як українські макети змушують ворога марнувати дорогі ракети
0
Гороскоп на 27 липня для всіх знаків зодіаку: день успішної розумової праці
0
Тіна Кароль чесно сказала, чи робила пластичні операції
0
Надія Мейхер уперше за тривалий час вийшла на зв'язок: де та чим займається зараз артистка
0
Якими автомобілями найбільше задоволені їх власники - дослідження
0
Топ-5 класних авто до 4000 доларів, які можна знайти на українському авторинку
0
Популярна в Україні марка випустила бюджетний позашляховик з величезним запасом ходу (фото)
0
Навіщо на спідометрах сучасних авто нанесені червоні позначки: про цю важливу функцію мало хто знає
0
Цей симптом на обличчі свідчить про високий тиск: що відомо

  Гіпертонія, або підвищений артеріальний тиск, це стан, ...

Чи можна харчуватися лише один раз на день? Вчені дали відповідь

  Сучасний ритм життя часто призводить до того, що людина ...

Як знизити кров'яний тиск за три місяці: вчені назвали п'ять важливих звичок

Велике значення для здорового серця мають фізичні ...