U-News » Суспільство » Гороскоп здоров'я на тиждень з 26 лютого по 3 березня
Всі новини

Гороскоп здоров'я на тиждень з 26 лютого по 3 березня

Сон, гармонія, педантичність і нервозність: як почуватимуться знаки зодіаку впродовж тижня.

Астрологи розповіли, кому варто серйозно ставитись до сигналів організму, повідомляє Мета.

Овен 

Ваше здоров'я цього тижня буде залежати від вашого настрою й активності. Ви почуватиметеся енергійними і життєрадісними, якщо будете займатись тим, що вам подобається і приносить задоволення. Ви зможете з легкістю справлятися з будь-якими завданнями і проблемами, якщо діятимете рішуче і впевнено. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви занадто напружуватиметеся, сваритиметеся або ігноруватимете свої потреби. Вам слід знаходити баланс між роботою і відпочинком, а також приділяти увагу своєму харчуванню і сну.

Телець 

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашого комфорту і стабільності. Ви почуватиметеся спокійними і задоволеними, якщо будете оточувати себе красою, гармонією і любов'ю. Ви зможете зберігати своє здоров'я і благополуччя, якщо дбатимете про своє тіло і душу, а також про своїх близьких. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто впертими, ледачими або залежними. Вам слід бути гнучкішими, активнішими та самостійним.

Близнюки 

Ваше здоров'я цього тижня буде пов'язаним з вашим спілкуванням і навчанням. Ви почуватиметеся творчими та комунікабельними, якщо обмінюватиметеся ідеями, інформацією та емоціями з іншими людьми. Ви зможете покращувати своє здоров'я і розвиток, якщо вчитиметеся нового, експериментуватимете й адаптуватиметеся. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто розсіяні, мінливі або поверхневі. Вам слід бути більш зосередженими, послідовними і глибокими.

Рак 

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашого настрою і почуттів. Ви почуватиметеся емоційними і чутливими, якщо висловлюватимете і прийматимете свої та чужі емоції. Ви зможете підтримувати своє здоров'я і гармонію, якщо робитимете те, що заспокоює вас і втішає, як-от медитація, музика або читання. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто замкнуті, пасивні або залежні. Вам слід бути більш відкритими, активними та незалежними.

Лев 

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашої самоповаги та амбіцій. Ви почуватиметеся впевненими й амбітними, якщо демонструватимете свої таланти, досягатимете своїх цілей і отримуватимете визнання. Ви зможете зміцнювати своє здоров'я й успіх, якщо дбатимете про свій імідж, репутацію та лідерство. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто гордими, деспотичними або ризикованими. Вам слід бути скромнішими, демократичнішими та обережнішими.

Діва 

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашого порядку й аналізу. Ви почуватиметеся організованими і практичними, якщо плануватимете, контролюватимете і покращуватимете все, що вас оточує. Ви зможете підтримувати своє здоров'я і якість, якщо стежитимете за своїм режимом, дієтою і гігієною. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто критичні, педантичні або нервові. Вам слід бути більш терпимими, гнучкими і спокійними.

Терези

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашої рівноваги і співпраці. Ви почуватиметеся гармонійними і дипломатичними, якщо підтримуватимете баланс і мир у всіх своїх контактах і взаємодіях. Ви зможете покращувати своє здоров'я і благополуччя, якщо займатиметеся тим, що сприяє вашому доброму, кооперації та компромісу. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто невизначеними, ледачими або залежними. Вам слід бути більш рішучими, активними та самостійними.

Скорпіон

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашої пристрасті та інтенсивності. Ви почуватиметеся пристрасними й інтенсивними, якщо висловлюватимете і задовольнятимете свої емоції та бажання. Ви зможете зміцнювати своє здоров'я і трансформацію, якщо займатиметеся тим, що поглиблює і збагачує ваші стосунки, переживання і життя. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто ревниві, агресивні або екстремальні. Вам слід бути більш довірливими, миролюбними та поміркованими.

Стрілець

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашого оптимізму й ентузіазму. Ви почуватиметеся оптимістичними й ентузіастичними, якщо використовуватимете і розширюватимете свої можливості та перспективи. Ви зможете покращувати своє здоров'я і розвиток, якщо вчитиметеся нового, подорожуватимете, розважатиметеся або розширюватимете свої горизонти. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете надто безвідповідальними, марнотратними або недбалими. Вам слід бути більш відповідальними, ощадливими й уважними.

Козеріг

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашої відповідальності та амбіцій. Ви почуватиметеся відповідальними й амбітними, якщо працюватимете над своїм кар'єрним зростанням, фінансовою стабільністю або соціальним статусом. Ви зможете підтримувати своє здоров'я й успіх, якщо дотримуватиметеся свого режиму, дієти і вправ. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто суворими, жадібними або ізольованими. Вам слід бути більш м'якими, щедрими і товариськими.

Водолій 

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашої оригінальності та незалежності. Ви почуватиметеся оригінальними і незалежними, якщо висловлюватимете і підтримуватимете свою індивідуальність, інноваційність або гуманізм. Ви зможете покращувати своє здоров'я і творчість, якщо займатиметеся тим, що стимулює і збагачує ваш розум і дух. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете надто ексцентричні, бунтарські або анархічні. Вам слід бути адекватнішими, конструктивнішими та гармонійнішими.

Риби 

Ваше здоров'я цього тижня залежатиме від вашої інтуїції та співчуття. Ви почуватиметеся інтуїтивними і співчутливими, якщо слухатимете і прийматимете своє тіло і душу. Ви зможете підтримувати своє здоров'я і гармонію, якщо займатиметеся тим, що розвиває і зміцнює вашу духовність, мистецтво або благодійність. Ваше здоров'я може постраждати, якщо ви будете занадто мрійливими, жертовними або пасивними. Вам слід бути реалістичнішими, здоровішими й активнішими.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
33 251
Медики назвали відмінність пияцтва від алкоголізму
19 213
У Держдумі РФ звинуватили «Чебурашку» у руйнуванні російських цінностей
13 316
Набридло чекати: хлопець розчистив виїзд з парковки за допомогою екскаватора
12 775
Аварія в океані. Вчені вперше зняли зіткнення човна і рідкісної гігантської акули
12 539
Гімнаст протестував "ліжко від занять сексом" на Олімпіаді: що з'ясувалося
10 871
Фанат тату забив майже все тіло чорнилами та приголомшив, який вигляд мав до перевтілення
10 680
Гості на весіллі залишилися голодними після невдалого "жарту" нареченого і нареченої
10 149
"Ходжу в супермаркет з паспортом": 48-річна жінка стверджує, що припинила старішати
9 636
В Україні введуть обмеження для водіїв пенсійного віку: що зміниться
9 545
Конфуз: Порошенко покликав боротися з Московською церквою покійного Майкла Джексона
8 673
Позбавити прав можуть будь-кого: в Україні почали карати водіїв за чужі порушення
8 109
Серцевий напад: непомітна ознака в роті, яка попереджає, що ви в групі ризику
7 693
Як правильно обрізати листя петрушки, щоб росла до пізньої осені
0
Названо три групи продуктів, які наповнюють кишківник руйнівними токсинами
0
5 найбільших шкідників картоплі: як з ними боротися
0
Названо бюджет Олімпійських ігор-2024 у Парижі
0
Інсульт може виявлятися неочевидними ознаками
0
ЗСУ дурять росіян: як українські макети змушують ворога марнувати дорогі ракети
0
Гороскоп на 27 липня для всіх знаків зодіаку: день успішної розумової праці
0
Тіна Кароль чесно сказала, чи робила пластичні операції
0
Надія Мейхер уперше за тривалий час вийшла на зв'язок: де та чим займається зараз артистка
0
Якими автомобілями найбільше задоволені їх власники - дослідження
0
Топ-5 класних авто до 4000 доларів, які можна знайти на українському авторинку
0
Популярна в Україні марка випустила бюджетний позашляховик з величезним запасом ходу (фото)
0
Навіщо на спідометрах сучасних авто нанесені червоні позначки: про цю важливу функцію мало хто знає
0
Цей симптом на обличчі свідчить про високий тиск: що відомо

  Гіпертонія, або підвищений артеріальний тиск, це стан, ...

Чи можна харчуватися лише один раз на день? Вчені дали відповідь

  Сучасний ритм життя часто призводить до того, що людина ...

Як знизити кров'яний тиск за три місяці: вчені назвали п'ять важливих звичок

Велике значення для здорового серця мають фізичні ...