U-News » Суспільство » Як проявляється агресія в кожному знаку Зодіаку: дізнайтеся більше про себе за допомогою астрології
Всі новини

Як проявляється агресія в кожному знаку Зодіаку: дізнайтеся більше про себе за допомогою астрології

Вам слід не тільки прочитати про те, як ваш знак зодіаку поводиться, коли злиться, але й дізнатися, як із цим справляються інші знаки.

Незалежно від того, чи посварилися ви щойно зі своїм найкращим другом або у вас виникли труднощі зі своєю другою половинкою, розуміння слабкостей вашого знаку Зодіаку може допомогти вам зрозуміти, чому ви поводитеся саме так, коли злитесь, розказує Politeka.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овен може бути дуже запальним, тому, коли він злиться, це може швидко стати неприємним. Це може перерости в агресивність чи примхливість, залежно від душевного стану Овна.

Овен може бути схильний до раптових спалахів гніву, тому завжди корисно дати йому трохи місця, доки він не охолоне; він оцінить, що ви не кидаєтеся йому у вічі з цього приводу.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець відомий своєю впертістю, але коли він злиться, може виникнути відчуття, ніби ви сперечаєтеся зі стіною. Він не тільки впертий, а й може бути безкомпромісним, через що вам практично неможливо донести свою думку.

Будьте готові до холодного ставлення з боку Тельця, коли він злиться, іноді лише на кілька годин, але навіть на кілька днів. Його гнів може бути непередбачуваним, тобто одного дня він може бути холодним, а завтра готовим до бійки.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюки можуть бути нерішучими в будь-якій ситуації, але якщо це відбувається в той момент, коли вони зляться, може виникнути відчуття, що вони поводяться невпевнено, замість того, щоб бути відвертими з вами.

Залежно від настрою Близнюків вони можуть або мовчати про вас, допоки не відчують себе краще, або не захочуть накричати на вас; готуйтеся до обох.

Рак (21 червня – 22 липня)

Коли Рак сердиться, може виникнути відчуття, що хвиля гніву прямує прямо на вас. Незалежно від того, чи сильно він скривджений чи просто розлючений, Рак може стати маніпулятивним і підозрілим. Не варто також недооцінювати його песимістичний характер; Рак може не захотіти помиритись лише тому, що вважає, що в цьому немає сенсу.

У сварці Рак швидко замикається. Він також може стати пасивно-агресивним та спробувати завдати вам шкоди.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Лев може бути дуже егоцентричним і зарозумілим, тому з ним неможливо урезонити, коли він злиться; він не бачить нічого поганого у своїх діях, то навіщо вам це робити?

Лев відомий своїм поганим характером і іноді буває злим просто так. Через його негнучкість іноді буває складніше цілуватися і миритися.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діва, як правило, є одним із найсоромливіших знаків, що пояснює, як вона можуть бути надмірно критичною і турбуватися про кожну маленьку суперечку, навіть якщо з цього більше нічого не виходить.

Будьте готові мати справу з Дівою, яка або стримує свої емоції, коли злиться, або з тим, хто стає дуже емоційним; все залежить від того, як гнів змушує її відчувати себе зараз.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терези ненавидять конфронтацію, тому уникатимуть її, як чуми. Вони хотіли б приховати на когось образу, замість того, щоб її обговорювати, що може дуже дратувати.

Вони можуть бути нерішучими у своїх почуттях: за одну секунду вони хочуть висловити це, а наступної хвилини хочуть забути, що щось не так. Терезам дуже важко протистояти своїм почуттям, тому будьте готові до тупикової ситуації, коли справа доходить до розмови.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Часом Скорпіон може бути дуже потайливим, що має для нього неприємні наслідки, оскільки він може легко запідозрити інших. Скорпіони пристрасні у коханні та війні, тому чекайте від них спалахів гніву, коли вони злиться.

Коли вони зляться, вони можуть зайняти оборонну позицію і стати нетовариськими, тому краще залишити їх на деякий час у спокої, щоб вони могли заспокоїтися. Скорпіон також може відпустити кілька саркастичних коментарів у дешевій спробі завдати вам болю.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрілець не хоче нічого, крім як обговорити це прямо тут, прямо зараз, коли він розлютиться. Коли він злиться, він втрачає свій фільтр, тому його слова можуть бути дуже злими. Він також не завжди стримує свої обіцянки, через що може виглядати поверховим.

Стрілець може атакувати своїми словами і завдати кілька ударів нижче пояса з вашої невпевненості чи особистості. Це несправедливо, але він так чинить, коли засмучений.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги можуть мати багато спокутних якостей, але коли вони потрапляють у важку або стресову ситуацію, вони невблаганні і поблажливі.

Коли Козеріг розсердиться, він зробить дві речі: визнає, що не злиться, навіть якщо ви абсолютно впевнені, що це так, і взагалі перестане з вами розмовляти (говоріть про те, що збиває з пантелику).

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолії ненавидять бути емоційними, тому що їм ніколи не подобається опинитися в стані слабкості. Їхня впертість бере над ними верх, і вони вважають за краще просто не говорити про те, що їх злить, от і все.

Водолій схильний тримати свій гнів глибоко всередині і дозволяти йому гноїтися замість того, щоб виплеснути його назовні. Він також може бути несимпатичним, тобто йому начхати на те, що ви відчуваєте; він вважає за краще думати про себе.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Замість того, щоб роздратуватися, Риби можуть сильно образитися на себе. Вони дуже шкодують себе, а це означає, що вони схильні поринути у свій смуток.

Під час сварок Риби стають дуже емоційними, що іноді може затьмарити все інше. Вони почуваються дуже розчарованими, коли хтось їх злить, бо вони дуже довіряють іншим у своїх почуттях.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
29 445
На які захворювання вказує постійне покашлювання
21 673
Співачка Марія Яремчук стала щасливою мамою: донька легендарного Назарія Яремчука народила сина
20 520
Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину
14 407
У російської телеведучої через ботокс потекло око
13 492
Онкологи назвали новий незвичайний симптом раку легенів
13 346
Названо п’ять ознак раку легенів, які легко проігнорувати
12 235
Батько зробив гігантське тату на лобі після того, як програв суперечку своєму синові
10 906
В Україні продають "маски жінки для ухилянтів": користувачі мережі не втрималися від жартів
9 172
Розстріляли рослини: у Кремлі після інавгурації Путіна відкрили вогонь по деревах (відео)
6 917
Названо шість небезпечних ознак атеросклерозу: як уникнути інсульту та інфаркту
6 716
«Це крінж», - Цибульська розкритикувала вчинок Тіни Кароль
6 464
Мільйонер сплутав адреси й перерахував $70 млн незнайомій людині
6 277
Українці можуть перевезти автомобіль поїздом – що пропонує УЗ
0
Змінилася до невпізнання: який вигляд зараз має переможниця Євробачення 2014 Кончіта Вурст
0
Ці продукти знижують рівень шкідливого холестерину: що додати до свого кошика 
0
ChatGPT “погрожував” водієві відправити дані про перевищення швидкості у поліцію
0
Росіяни прицільно ударили по автомобілю з пораненими мешканцями Харківщини: відео
0
Медики розповіли про дев’ять небезпечних наслідків вживання алкоголю для здоров’я людини
0
Подруги вирішили проїхати понад 800 кілометрів на іграшкових машинках
0
Друга половина травня подарує казковий успіх чотирьом знакам зодіаку: їм будуть заздрити всі
0
Лушпиння цибулі та соснові гілки продовжать плодоношення огірків до заморозків
0
Топлес і з величезною сумкою: Кара Делевінь знялася в новій рекламі Stella McCartney
0
Шаманська заявила, що її квартиру у Києві вкрали корупціонери та шахраї
0
Як оформити переобладнання транспортного засобу: інструкція
0
«Сірі» електромобілі та «російські» BMW: яких змін зазнав авторинок України у 2023 році
0
Психолог розповів, до чого призводить відсутність інтимної близькості у жінок

Психолог Джеймс Коан, який представляє університет ...

Чотири продукти, які жінкам варто включити в свій раціон

Дієтичні потреби чоловіків і жінок різняться, оскільки у ...

Ці рослини не можна приносити у дім, щоб не притягнути нещастя

Вважається, що прикрасити квартиру або здивувати винуватця ...