Це одна з найпопулярніших і найпростіших страв в нашому раціоні. Виявляється, його можна зробити виключно корисним для здоров’я.
Додайте більше овочів. Якщо ви любите омлет з начинкою, то зробіть вибір на користь овочів, а не менш здорових інгредієнтів зразок ковбаси і сиру. Овочі також наситять це блюдо клітковиною і вітамінами, що зробить його більш корисним і викликає більш тривале відчуття ситості.
Вибирайте правильну олію для готування. Найпоширенішою помилкою є приготування омлету на неправильному маслі. Робіть вибір на користь оливкової олії, кокосової або гірчичної, але ні в якому разі не вершкового або будь-яких овочевих сортів. В іншому випадку вміст нездорових жирів в омлеті виросте.
Вибирайте правильний хліб. Багато хто з нас вважають за краще їсти омлет з хлібом, і в цьому немає нічого поганого. Тільки зробіть вибір на користь цільнозернового хліба, або поєднуйте його з фруктами і овочевим салатом.
Правильні приправи. Додавайте наповнювачі, які прискорять метаболізм. До них можуть ставитися кумин, паприка, перець тощо.