Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері.
Тому важливо вміти вибирати свіже куряче філе.
Іноді є ризик купити філе неналежної якості.
Заморожування або охолоджений продукт
Досвідчені господині завжди знають про те, що охолоджене філе купити набагато безпечніше. При заморожуванні неможливо оцінити якість.
До того ж деякі недобросовісні продавці розморожують і заморожують м`ясо кілька разів, хоча це заборонено.
Звертайте увагу на колір
Філе гідної якості має бути приємного кольору в рожевих відтінках. Несвіже м’ясо виглядає бляклим. Ще небезпечнішим може бути яскраво-рожеве філе: за наївністю ми думаємо, що продукт неймовірно свіжий, однак у більшості випадків продавець просто попрацював із харчовим барвником.