Обстеження на великій кількості людей показали таке: ризик виникнення тромбозів та раку підшлункової залози у пацієнтів із ІІІ групою крові на 30 відсотків вищий, ніж у решти.
Також у таких пацієнтів найчастіше зустрічається гіпертонічна хвороба.
То які продукти слід вживати людям з ІІІ групою крові, щоб уникнути всіх вищезгаданих патологій.
Ківі істотно знижує ризик тромбоутворення. Достатньо з'їдати два плоди на день протягом місяця. Завдяки цьому ризик тромбоутворення скоротиться на 15 відсотків.
Олія зародків пшениці – концентрат вітаміну Е, який є найпотужнішим антиоксидантом. Він зменшує ризик захворювання на рак підшлункової залози. Щодня варто вживати одну столову ложку олії на день. Нею можна, наприклад, приправляти салати.
Гіпертонія – підвищення артеріального тиску через те, що наші судини вузькі. Як їх розширити? Дуже просто: потрібно отримати нітрати, щоб сформувався оксид азоту та судини розширилися. Дослідження доводять, що вживання бурякового соку знижує артеріальний тиск. Його треба випивати склянку на добу.
