Є низка продуктів, які виводять з організму поганий холестерин.
Гіркий шоколад містить антиоксиданти, які допомагають покращити ліпідний склад крові. Його можна вживати хоч щодня, але не у великій кількості.
Полуниця справжнє джерело поліфенолів. Вони зміцнюють серцево-судинну систему та виробляють «хороший» холестерин.
Як і полуниця, малина неймовірно багата на поліфенолі, а також розчинну клітковину. Остання грає важливу роль у підтриманні здоров’я серця, судин, покращує травлення.
Корисні речовини, що містяться в малині, відіграють важливу роль у підтримці здоров’я серця та судин.
Авокадо надзвичайно корисний для нашого організму. Однією з його особливостей є регулювання рівня «поганого» холестерину в організмі, а також очищення судин.
Кіноа цінують за великий вміст рослинного білка та клітковини. Кіно покращує циркуляцію крові і знижує ризик закупорки судин.
Оливки, оливкова олія містять кислоти необхідні нормальної роботи внутрішніх органів прокуратури та значно підвищують рівень «хорошого» холестерину.
Фісташки містять речовини, які допомагають уникнути окисних процесів в організмі.
Банани активізують виведення «поганого» холестерину і не дають йому потрапити в кровообіг і закупорити артерії.