Експерти рекомендують додати до свого раціону цю ягоду, тому що вона містить велику кількість корисних речовин, здатних захистити організм від небезпечних захворювань.
Раціон необхідно збагачувати суперфудами і одним із них є чорноплідна горобина.
У цій ягоді містяться речовини, здатні запобігти розвитку онкологічних захворювань.
Медики зазначили, що у складі чорноплідної горобини є вітаміни, мікроелементи та антиоксиданти, які допомагають організму боротися з вільними радикалами, які ушкоджують клітини.
Вчені довели, що вживання цієї ягоди запобігає розвитку онкологічних захворювань і завдяки високому вмісту антиоксидантів уповільнює процеси старіння.
Ще ягода підтримує здоров’я серця, допомагаючи нормалізувати артеріальний тиск і захищаючи організм від радіоактивного опромінення.
Чорноплідну горобину медики рекомендують їсти разом із кашею на сніданок, а також з неї можна зробити сік, джем чи кисіль.