U-News » press release » Світло проти темряви: як українці з EcoFlow рятують себе від хаотичних відключень світла
Всі новини

Світло проти темряви: як українці з EcoFlow рятують себе від хаотичних відключень світла

 

Питання стабільного енергопостачання підштовхують українців дедалі більше впроваджувати сучасні енергоефективні рішення в побуті та бізнесі. За підсумками 2022 року бренд інноваційних товарів EcoFlow сягнув майже 70% українського ринку. Три чверті реалізованого обладнання, яке забезпечує резервне електроживлення житла та об’єктів інфраструктури, було передано споживачам у період з жовтня по грудень, коли українська енергетика була майже виведена з ладу.

Про це розказавВалерій Яковенко, співзасновник та керуючий партнер компанії DroneUA, яка працює ексклюзивним дистриб’ютором продукції EcoFlow в Україні:

«У 2022 році майже 37 тисяч українських сімей придбали портативні електростанції EcoFlow, які сумарно спроможні забезпечити досить великий обсяг електропостачання - 48,6 МВт на годину. Це означає, що найнеобхідніше електрообладнання домогосподарств продовжує працювати у періоди планових або аварійних відключень, а енергосистема України менше потерпає від перенавантажень».

 

За словами бізнесмена, з початку року попит на портативні зарядні станції лишається високим – населення продовжує забезпечувати своє житло та господарства резервними джерелами живлення. А EcoFlow залишається лідером на ринку енергоефективних рішень та енергетичної незалежності для споживача, як за об’ємами продажів, так і за рівнем знання та довіри до бренда.

«Восени минулого року попит на портативні зарядні станції був зумовлений масовими і хаотичними відключеннями світла, а сьогодні людей мотивує рішення мати власне джерело електроенергії й не залежати від централізованого постачання світла будь-де та будь-коли», - говорить Валерій Яковенко.

У 2023-му році в планах DroneUA - максимально допомогти українським домогосподарствам та бізнесу стати незалежними від централізованого електропостачання.

Зараз компанія готує до інсталяції на ринку автономні системи електрозабезпечення EcoFlow Power Kits. Це автономні мініелектростанції, які максимально прості у встановленні, мають власні генеруючі установки, потужні накопичувачі електроенергії та смарт-хаб, який відповідає за керування всією електросистемою будинку.  Системи EcoFlow Power Kits ємністю від 2 до 15 КВт на годину здатні в автономному режимі повністю забезпечити електроенергією житловий будинок, соціальний, торгівельний чи промисловий об’єкт. Система може керуватися через мобільний додаток, що робить управління максимально доступним та простим навіть перебуваючи далеко за межами країни.

 

«Сьогодні питання енергетичної безпеки персонально кожного жителя України залежить від можливості будь-де та будь-коли мати доступ до електроенергії. Саме тому, сучасні житлові комплекси, домогосподарства, бізнеси, соціальна інфраструктура повинні мати власне автономне електропостачання.  Від цього залежить стабільність економіки та всіх сфер життєдіяльності країни. Я переконаний, що цей рік стане справжнім проривом для енергетичної незалежності українців. І ми вже на шляху стрімкого розвитку в цьому напрямі», - вважає Валерій Яковенко.

Для цього DroneUA об'єднує навколо цієї ідеї державні структури,  фінансові установи, торгових партнерів, профільних інсталяторів. Це дозволяє разом формувати можливості, щоби цілі громади могли стати енергетично незалежними завдяки використанню передових технологій.

«Завдяки партнерству з Ощадбанком  представники бізнесу вже зараз можуть придбати товари  EcoFlow на вигідних умовах державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Купити обладнання вартістю до 6 млн грн можна практично за нульовими ставками і розраховуватися за нього частинами впродовж 5 років», - повідомив Валерій Яковенко.

Нагадуємо, EcoFlow — світовий виробник технологічних рішень в галузі портативних накопичувачів електроенергії, енергетичних систем для автономного забезпечення будинків з використанням можливостей джерел відновлюваної енергетики.  Компанія впроваджує інновації у сфері енергонезалежності та створює умови автономності для будинків, пересувних конструкцій, автомобілів поза центральною електромережею. Глобальний бренд EcoFlow наразі представлений у 83 країнах світу.

 

EcoFlow Ukraine — офіційний авторизований магазин EcoFlow в Україні, який налічує понад 400 партнерів у всіх містах країни. 

Авторизований дистриб’ютор EcoFlow в України — компанія DroneUA, забезпечує представлення всієї лінійки товарів, сервісний та гарантійний супровід клієнтів. Зокрема, сервіс передбачає гарантійне та післягарантійне обслуговування портативних зарядних станцій, генераторів, сонячних панелей та іншого обладнання. 

Компанія сформувала на вітчизняному ринку мережу дилерів, в яку входять відомі національні мережі:Епіцентр, Цитрус, Фокстрот та інші спеціалізовані онлайн та офлайн магазини. А вже на початку березня в Києві планується відкриття першого у світі авторизованого офлайн-магазину EcoFlow.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Впроваджують новий дорожній знак: що він означає
39 455
У білих батьків народилося темношкіре немовля: як це пояснила жінка і що каже наука
17 804
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
17 753
Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину
13 326
“Ляп на сцені”: відома українська ведуча впала зі стільця під час виступу
12 864
6 найбільш небезпечних продуктів харчування для печінки
12 845
Онкологи назвали новий незвичайний симптом раку легенів
12 765
Чотири симптоми вказують на “непомітне” ураження організму раком
12 443
Чому жовтіють кінчики цибулі й часнику: дієві поради
12 233
У російської телеведучої через ботокс потекло око
11 776
У Дубліні туристів закликали припинити “лапати бюст” популярної статуї
10 850
Популярний напій на сніданок виявився здатний поліпшити пам’ять на 70%
10 116
Без цих документів за кермо не можна: українським водіям загрожують серйозні штрафи
9 391
Експерти розповіли про корисну альтернативу продуктам, які підвищують холестерин
1
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
1
Яку кнопку водієві не можна натискати в автомобілі під час дощу
0
“Інавгурація” Путіна серйозно відрізнялася від попередніх і була явно схожа на помазання на царство, - Курносова
0
37-річна Каменських показала перше фото із 43-річним Потапом після розлуки
0
Три знаки зодіаку, яким слід пам'ятати про фінансові пастки: гороскоп на 2024 рік
0
Під якими знаками Зодіаку народжуються найнестерпніші начальники
0
Штраф 340 гривень: де водіям за новими ПДР тепер не можна зупиняти автомобіль
0
Модель Playboy влаштувала пікантну зйомку в ультратонкому мереживі
0
"Ефективна зброя": у ЗСУ на фронті з'явилися літаки-камікадзе, як застосовують
0
Уникайте їх: названо автомобілі з найпроблемнішими “автоматами”
0
Забрали паспорти: українську співачку спіймали з контрабандою в Польщі
0
Спецпідрозділ KRAKEN показав відео із Часового Яру. Запевнив: там жодного росіянина
0
Як дізнатися, що біль у грудях – це точно серце: поради кардіолога, які потрібно знати кожному

Нерідко люди скаржаться на неприємні відчуття в ділянці ...

Як почистити рибу без ножа: топ дієвих методів

Чищення риби – це неприємне заняття, яке може спричинити ...

Перевірили можливості iPhone 13 у 2024 році! Все ще найкращий «яблучний» смартфон Apple

Хоча з моменту виходу iPhone 13 минуло вже кілька років, ...