U-News » Авто-мото » Закамуфльований Volkswagen Tiguan 2024 року виїхав на дороги
Всі новини

Закамуфльований Volkswagen Tiguan 2024 року виїхав на дороги

Минуло майже сім років відтоді, як Volkswagen представив поточний Tiguan, тому, природно, настав час познайомитися з його наступником.

До світової прем’єри цієї осені компактний кросовер демонструється в серії тизерів, присвячених повністю закамуфльованому екстер’єру. Завдяки платформі MQB Evo, вдосконаленій версії поточної архітектури, модель третього покоління надійде в продаж у Європі в першому кварталі 2024 року.

Незважаючи на покриття, легко помітити, що новий Tiguan менш квадратний, ніж його попередник, оскільки VW вибрав більш округлий дизайн, схожий на електричний ID.4. Компанія з Вольфсбурга каже, що розтягнула автомобіль на 32 міліметри (1,25 дюйма) до 4551 мм (179,1 дюйма), а висоту збільшили на 5 мм (0,2 дюйма) до 1640 мм (64,5 дюйма). Ширина і колісна база були перенесені на 1939 мм (76,3 дюйма) і 2681 мм (105,5 дюйма) відповідно.

Майте на увазі, що ці пропорції стосуються моделі зі стандартною колісною базою, оскільки VW поки що не готовий говорити про довший семимісний Tiguan Allspace. Недавній звіт показує, що німецький бренд хоче замінити більш простору похідну окремою моделлю, а саме Tayron наступного покоління. Уже є позашляховик з такою назвою, виготовлений і проданий у Китаї, але європейський варіант буде виготовлятися в Німеччині та служити еквівалентом Skoda Kodiaq другого покоління.

Повертаючись до звичайного Tiguan 2024 року, він обіцяє бути більш практичним, пропонуючи вантажний об’єм 648 літрів (майже 23 кубічних футів) або на 33 літри (1,16 кубічних футів) більше, ніж раніше, якщо завантажувати до задньої висоти. спинка сидіння. Крім того, водій і передній пасажир мають додаткові 9 мм (0,3 дюйма) простору для голови, тоді як люди, які сидять ззаду, отримують додаткові 10 мм (0,4 дюйма). Виберіть дорожчу специфікацію, і VW встановить масажні та вентильовані сидіння з електрорегулюванням 14 способами. Ви зможете запрограмувати автоматичне ввімкнення підігріву та вентиляції сидінь залежно від температури на вулиці.

Після нещодавно оновленого Touareg, менший Tiguan є наступним VW у черзі, який отримає HD-матричні фари як додаткове обладнання. Його дальнє світло може освітлювати дорогу попереду на відстань до 500 метрів (1640 футів). Кожна фара має не менше 19 200 мікросвітлодіодів, якими можна індивідуально керувати для кращої адаптації залежно від умов водіння. Ззаду є світлодіодна стрічка на всю ширину, тому що зараз 2023 рік, і кожна машина повинна мати світлову смугу.

Хоча зображень інтер’єру не надано, ми знаємо, що менші версії Tiguan використовуватимуть 12,9-дюймову інформаційно-розважальну систему, тоді як модніші матимуть більшу 15-дюймову систему. На деяких фотографіях поруч можна легко побачити, що сенсорний екран — це великий планшет, який більше не інтегрований у центральну консоль.

Більша з двох діагоналей ідентична дисплею ID.7. Ми також знаємо, що VW планує встановити 10,25-дюймову цифрову панель приладів і нещодавно розроблений лобовий дисплей для заміни висувного HUD попередньої моделі. Говорячи про екрани, є новий OLED-дисплей для 4Motion Active Control, встановлений на центральній консолі. Це полегшує не тільки вибір режиму водіння, але й регулювання гучності та навколишнього освітлення.

VW залишається небагатослівним щодо силових агрегатів, кажучи, що третє покоління Tiguan знову буде доступне з бензиновими, дизельними та гібридними трансмісіями. Потужність PHEV варіюватиметься від 201 до 268 кінських сил (150-200 кіловат), пропонуючи запас ходу на електриці до 75 миль (120 кілометрів). Ці моделі eHybrid вперше запропонують швидшу зарядку від змінного струму та стандартну зарядку від постійного струму.

Як і раніше, Tiguan буде поставлятися в передньо- і повнопривідних конфігураціях. Остання деталь, яку поділився VW, стосується еволюції динамічного контролю шасі. Відомий як DCC Pro і пропонується за додаткову плату, тепер він може похвалитися двоклапанними амортизаторами, які реагують швидше, щоб забезпечити більш плавну їзду. Tiguan також повинен бути безпечнішим на слизькій дорозі та комфортнішим завдяки зменшенню відчутних вібрацій завдяки кращому вирівнюванню кузова під час руху по нерівних поверхнях.

Оскільки VW обіцяє припинити продажі автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння в Європі до 2033 року, це, ймовірно, останнє покоління Tiguan з ДВЗ на Старому континенті.

Т4

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Не "Пасха" і не "куліч": як правильно говорити українською
42 264
Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз
35 796
Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка
21 720
Іван Попович пояснив, чому Микола Гнатюк став монахом
18 489
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
17 364
Лікарі назвали ознаки, які вкажуть на необхідність очистити печінку
17 140
Пасажирка розважила людей у ​​метро танцем на жердині
16 613
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
16 369
У білих батьків народилося темношкіре немовля: як це пояснила жінка і що каже наука
15 921
Злодій під час пограбування випав із вентиляційної шахти та "загубив" труси зі штанами – фото
14 706
6 найбільш небезпечних продуктів харчування для печінки
12 172
“Ляп на сцені”: відома українська ведуча впала зі стільця під час виступу
11 805
Син-ухилянт Софії Ротару після невдалої втечі за кордон мешкає з нею під Києвом - фото зіркового маєтку
11 226
Експерти розповіли про корисну альтернативу продуктам, які підвищують холестерин
1
Улюблений багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
1
Повторення 2022 року не буде, а окупанти розганяють істерію серед українців, - ГУР (відео)
0
Фітнес-блогерку посадили на 11 років за ходіння по магазинах у "непристойному одязі"
0
У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК
0
Жінка виграла 1 мільйон доларів двічі за 2 місяці
0
Експерт назвав переваги та недоліки семимісних автомобілів з пробігом
0
Вчені назвали групу крові, яка підвищує ризик розвитку хвороби Альцгеймера та раку
0
Оля Цибульська здивувала, що страждає від психологічного розладу: "Тримаюся з усіх сил"
0
Бреда Пітта помітили на побаченні з новою дівчиною
0
Штрафи за порушення правил військового обліку можуть зрости у 5 разів, а для ТЦК розширять повноваження
0
Простий спосіб для приємного аромату у шафі: коштує копійки, а ефект на тисячі
0
Чому варто додавати лаванду в чай: лікарі назвали 5 причин
0
Перевірили можливості iPhone 13 у 2024 році! Все ще найкращий «яблучний» смартфон Apple

Хоча з моменту виходу iPhone 13 минуло вже кілька років, ...

Господині розповіли про особливості холодного способу засолювання сала

Солоне сало мусить бути м’яким, щоб тануло в роті. А таким ...

Буде дуже красиво: 5 незвичайних способів пофарбувати яйця до Великодня

Вже зовсім скоро ми будемо переривати Інтернет у пошуках ...