Навіть солодкі та дороговартістні сорти кукурудзи після відварювання виходять твердими. Зернята просто прилипають до зубів, що не дуже приємно. І все це лише через те, що ви заливаєте кукурудзу неправильною водою.
Про те, як приготувати кукурудзу, щоб вона була смачною, розповіла фудблогерка Анастасія з ніком anny.cooking в Instagram, передає Obozrevatel. Жінка зауважує. що сиру кукурудзу потрібно заливати лише кип'ятком – саме так вона вийде дуже м'якою.
Інгредієнти:
- молода кукурудза(обирайте солодку)
- сіль
- масло
Спосіб приготування:
1. Молоду кукурудзу чистимо і лушпиння складаємо на дно каструлі в якій будемо варити плоди.
2. Викладаємо кукурудзу зверху.
3. Якщо кукурудза не вміщається вся – поламайте її на половинки, від цього нічого не змінюється.
4. Залити кукурудзу кипʼятком. Ні в якому разі не холодною водою.
5. Після цього притисніть кукурудзу чимось важким і варіть 15 хвилин, вимкніть вогонь і дайте годину настоятися.
6. Готову кукурудзу подаємо із сіллю і маслом.