Професор розповіла, що можна налагодити порушений обмін речовин і знизити ризик розвитку діабету, якщо на постійній основі їсти цукрознижувальні рослинні продукти.
Огірок дуже добре поєднувати з редискою, петрушкою, кропом, кінзою і листям салату. Такий мікс виводить з організму надлишки води і глюкози.
Швидке поширення захворюваності на діабет набуло характеру “неінфекційної епідемії” у всьому світі. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, в 2025 році буде зареєстровано близько 500 мільйонів пацієнтів з цим діагнозом.
Лікарі нагадують, що людям після 40 років потрібно обов’язково контролювати рівень цукру в крові, навіть якщо немає специфічних симптомів. Справа в тому, що діабету, який руйнує судини і провокує захворювання серця, передує предіабет, і його дуже важливо виявити вчасно.