U-News » Шоу-біз » Де зараз Ольга Фреймут, яка до повномасштабної війни не зникала з телеекранів
Всі новини

Де зараз Ольга Фреймут, яка до повномасштабної війни не зникала з телеекранів

Зірка присвятила себе іншій діяльності.

Ольга Фреймут здобула популярність завдяки програмам "Ревізор" та "Підйом", які вела у минулому. У період повномасштабного вторгнення вона мешкає за кордоном, і у соцмережах ділиться думками про життя в іншій країні. Детальніше про українську телеведучу, яка до повномасштабної російсько-української війни була зіркою вітчизняного телебачення, - читайте далі на theLime.

Напередодні 24 лютого 2022 року Фреймут разом із дітьми виїхала до Франції, у той час як її обранець, гендиректор "Нового каналу" Володимир Локотко, залишився у Києві. Ведуча не приховувала, що ще до початку повномасштабної російської агресії відчувала можливу загрозу, оскільки іноземці, з якими її діти ходили до школи, почали швидко покидати нашу країну. На тлі цих подій зірка прийняла рішення і самій виїхати за кордон.

Якийсь час ведуча мешкала у Франції, після чого перебралася до Великої Британії, де мешкають її родичі. 42-річна жінка живе там і на даний момент.

Однак час від часу Фреймут все ж навідується на Батьківщину. Влітку минулого року вона вперше за період повномасштабного вторгнення приїхала в Україну. Спершу була у Львові, де провела благодійну лекцію під назвою "Манери під час війни. Доброта як зброя". Через організацію подібного заходу зазнала критики з боку користувачів мережі, які заявляли, що такі події "наразі є не дуже доречними". Також в Україну тоді приїхали обранець зірки і її діти. Фреймут у соцмережах тоді публікувала фото з Володимиром, зроблене у Львові.

Після благодійного заходу Ольга приїхала до Києва. Наприкінці липня минулого року вона оприлюднила знімок, який був зроблений на в'їзді до столиці. Вже за якийсь час ведуча знову поїхала за кордон.

У Великій Британії Фреймут мешкає разом із чоловіком, сином Валерієм та донькою Євдокією. Раніше у цій країні мешкала і її старша донька Злата Мітчелл. Нині ж дівчина здобуває освіту в Америці. До слова, Злата - наполовину британка, оскільки батьком дівчини є Ніл Мітчелл, з яким Фреймут зустрічалася у період навчання у Лондоні. У 15 років старша донька знаменитості отримала британський паспорт завдяки законодавству цієї країни. Там дитина може здобути громадянство, якщо хоча б один з її батьків є громадянином Британії.

Наразі ж Фреймут не надто активно розповідає про своє життя у Сполученому Королівстві. Але у мережі публікували її фото, зроблене під час Ukrainian Fashion Week, що проходив у Лондоні.

Після закінчення програм "Ревізор" та "Підйом" Фреймут поступово почала втрачати телевізійну популярність і взагалі стала все рідше з'являтися на телебаченні. Однак у соцмережах вона заявила про свою іншу діяльність: навчала правилам етикету та випустила кілька книжок. Також у Instagram ведуча розповідала, що веде колонку в місцевій британській газеті Sunday Express.

Пишу щотижневу колонку про Україну без цензури. Жодного разу редактори не вирізали ні слова з того, що я хочу сказати… Ця газета багато робить для України – збирає кошти та ліки, - ділилася вона.

На своїй сторінці в Instagram, на яку підписано більше 600 тисяч користувачів, Фреймут час від часу ділиться подробицями власного життя, публікує деякі свої думки, говорить про російську агресію в Україні та ділиться новинами, пов'язаними із її видавництвом Snowdrop Publishing.

Що стосується особистого життя, то на цю тему зірка висловлюється вкрай рідко. Але у її блозі можна знайти теплі сімейні кадри як з дітьми, так і з чоловіком. За Володимира Локотка Фреймут вийшла заміж у квітні 2017 року. У стосунках з ним вона народила сина Валерія (у 2016 році) та доньку Євдокію (у 2017 році). Закохані почали зустрічатися у квітні 2015 року.

У Вікіпедії зазначається, що до шлюбу з Фреймут Локотко, який за національністю є росіянином, вкрай рідко спілкувався з представниками ЗМІ. Про свої минулі стосунки він не висловлювався, тому у відкритих джерелах немає інформації стосовно наявності його родини до шлюбу з ведучою.

Громадськість дізналася про роман Фреймут та Локотка у 2018-му: тоді в рамках промо для шоу "Оля" на "Новому каналі" вони дали кілька інтерв'ю глянцевим виданням.

У відкритих джерелах зазначається і те, що Локотко, який є генеральним директором "Нового каналу" та продюсером, переїхав в Україну заради кар'єри, яка не вдавалася в нього у Москві, оскільки там в ті роки конкуренція була значно жорсткішою.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
30 986
Щастя уже на порозі: знаки Зодіаку, для яких кінець травня стане приголомшливим
25 725
На які захворювання вказує постійне покашлювання
23 472
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
20 613
Названо жирний продукт, який захищає від хвороб печінки і серця
17 551
Як виглядає розкішний триповерховий маєток Тіни Кароль
14 738
Неповнолітній син Кадирова вперше виступив на публіці, але ніхто не зрозумів, що він сказав - відео
12 500
Кардіологи назвали найбільш корисний для серця овоч
11 930
Індонезієць через 12 днів після весілля дізнався, що його дружина - чоловік
10 822
Одягнув 13 сорочок, 5 пар трусів і 6 штанів: пасажир знайшов спосіб не платити за багаж у літаку
9 077
Медики назвали продукти, які здатні очистити мозок від алкоголю
8 694
Чоловік 7 разів зірвав джекпот у лотереї: він поділився секретами успіху
8 115
Лушпиння цибулі та соснові гілки продовжать плодоношення огірків до заморозків
7 926
Кому не можна зелений борщ: що говорять дієтологи
0
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в їхній сім'ї: "Маю бути сильною"
0
Не ігноруйте цей звук: водіям назвали один небезпечний шум автомобіля
0
Українська співачка розповіла, як Тіна Кароль відмовила їй в перекладі російськомовного хіта, та назвала причину
0
Україна просить США скасувати заборону на удари американською зброєю по території рф – ЗМІ
0
Сексі-кулінар: Матвієнко показала голоторсого Мірзояна на кухні
0
Неплях пояснила, як набрала 10 кіло, чому почасти за ними сумує, та показала фото до та після
0
Неповнолітній син Кадирова вперше виступив на публіці, але ніхто не зрозумів, що він сказав - відео
0
Прикордонники показали ексклюзивні кадри боїв за Вовчанськ
0
Софія Ротару вперше за довгий час вийшла на зв'язок і привітала українців
0
Олексій Суханов вперше розповів про невдалий похід до ТЦК
0
Астрологи назвали знаки зодіаку, яким пощастить до кінця тижня
0
Секрети використання гірчичного порошку у побуті
0
Чому жінки найповільніше худнуть в стегнах, і що можна з цим зробити

Про те, чому при схудненні жінки найповільніше втрачають ...

Названо найнеслухняніших дітей за знаком зодіаку: з ними буде нелегко

Деякі діти відрізняються бунтарським характером і ...

Психолог розповів, до чого призводить відсутність інтимної близькості у жінок

Психолог Джеймс Коан, який представляє університет ...