Ракові клітини приступають до роботи після того, як вони розвинулися. Вони не сидять без діла, а розмножуються і поширюються на інші частини тіла, якщо їх вчасно не зупинити.
На жаль, цей процес може бути важко зупинити, тому необхідно в першу чергу зосередитися на способах зниження ризику.
Існує безліч факторів ризику, які можуть сприяти розвитку раку, деякі з яких ви не можете змінити, наприклад, вік і стать. Тим не менш, все більше доказів вказує на те, як ви можете змінити ризик розвитку захворювання.
Зростаюча кількість доказів пов’язує вживання дуже гарячого чаю (гаряче 60°C) з підвищеним ризиком розвитку раку стравоходу, попередив Хусейн Абдех, фармацевт компанії Medicine Direct.
Рак стравоходу – це рак, який виявляється в будь-якому місці стравоходу, іноді званому стравоходом або стравоходом.