U-News » press release » Що потрібно знати про твердосплавні насадки на фрезер? Особливості використання та догляду
Всі новини

Що потрібно знати про твердосплавні насадки на фрезер? Особливості використання та догляду

 

Твердосплавні фрези – це справжні фаворити серед професіоналів і любителів. З ними можна делікатно та без травматизму видаляти верхній шар штучного покриття, моделювати вільний край нігтя, зменшувати його товщину, а також насадки з твердих сплавів досить часто використовують для педикюру. Їх перевага полягає у тривалому експлуатаційному ресурсі, тому купити твердосплавні фрези – це хороша інвестиція у свою професійну діяльність. А щоб не хвилюватись щодо якості та ефективності насадок, краще віддавати перевагу інструментам від українського виробника Нісіма.

Твердосплавні насадки для фрезера від Нісіма: чому вони такі популярні серед майстрів?

Найчастіше фрези твердосплавні використовують досвідчені майстри, які цінують точність та ефективність у роботі. Nisima створює унікальні за формою та типорозмірами насадки, які мають попит на манікюрному ринку та допомагають виконувати апаратні процедури. Відмінна зносостійкість та високоточне калібрування робить фрези для педикюру та манікюру незамінними помічниками нейл-майстрів, тому вони неодмінно повинні бути у вашому інструментарії.

Які головні особливості мають твердосплавні насадки на фрезер для манікюру від НІСІМА:

  • Міцний та надійний матеріал виготовлення, що вирізняється стійкістю до пошкоджень.
  • Широкий спектр застосування – твердосплавні насадки для фрезера підходять для роботи зі штучним покриттям, для вкорочування натурального нігтя, прибирання бульбашок і розшарування при нарощуванні, а також для обробки гіперкератозної стопи.
  • Широкий асортимент насадок на фрезер бренду Нісіма – виробник пропонує фрези з твердих сплавів різноманітних діаметрів у формі конуса, голки, кукурудзи, циліндра тощо. Ступінь абразивності теж варіативна: від жовтого маркування (супердрібна) для чутливої, делікатної обробки до чорного (супергруба) для складних педикюрних маніпуляцій.
  • Легкий догляд за насадками. Якщо ви вирішите купити якісні фрези на ua, у вас не виникне клопоту при їх стерилізації та дезінфекції, адже насадки не бояться високих температур.
  • Безпека та особливості використання. Насадки для фрезера потребують дотримання техніки їх застосування задля уникнення травматизму та дискомфорту клієнта. Не варто надто тиснути на нігтьову пластину та виставляти велику швидкість – працюйте впевнено та без поспіху.

Ефективна робота з фрезами від виробника Nisima гарантована, якщо ви правильно оберете форму, діаметр та абразивність насадки. При виникненні труднощів з вибором кожен має змогу скористатись експертною консультацією менеджерів інтернет-магазину НІСІМА.

 

Конусна фреза, циліндр чи куля: які насадки з твердих сплавів є бестселерами магазину Нісіма?

Коли майстри обирають, які манікюрні твердосплавні фрези купити для виконання тої чи іншої процедури, вони також звертають увагу на форму зубу. В асортименті Nisima є хрестоподібні, гвинтові, поздовжні, реверсивні та шипоподібні насадки. Також можна придбати фрези з твердих сплавів для шульги, що дуже зручно. Проте найпоширенішою та найпопулярнішою серед нейл-майстрів є саме хрестоподібна фреза. Дізнаймось більше про бестселерів на сайті НІСІМА:

  • Барабан, синій абразив. Ця насадка підходить для широкого спектра апаратних процедур у манікюрі та педикюрі. З її допомогою можна швидко та безпечно видалити гель, акрил та інші штучні матеріали з поверхні нігтів без пошкодження нігтьового ліжка. Фреза циліндр, або як її ще називають – барабан, також застосовується для видалення відшарувань при корекції та укорочення довжини нігтя.
  • Конус із рівними боками. Конусна фреза з хрестоподібними насічками та середньою абразивністю ідеально підходить для зняття тонкого штучного матеріалу, роботи з натуральними потовщеними нігтями та для обробки мозолів. Завдяки рівнобічній формі насадка гарантує точну роботу без надмірного навантаження на оброблювальну поверхню.
  • Кукурудза, червоний абразив. Насадку застосовують для детальної корекції та досягнення високої точності обробки. З нею легко досягти чистоти та акуратності виконання без ризику пошкодження нігтьової пластини. Супердрібна абразивність та унікальна форма дозволяють усунути навіть непомітні дефекти, відшарування, нерівності та напливи.
  • Шар, синій абразив. Головне призначення – апаратні процедури в манікюрі, педикюрі та подології. Майстри використовують твердосплавну насадку у формі кулі з середньою абразивністю для виконання зрізу нігтя, пошкодженого оніхолізисом, видалення мозолів на пальцях, обробки гіперкератозу бічних валиків і висвердлювання отворів в гелі та акрилі. Насправді спектр застосування цієї фрези важко переоцінити, адже вона неодмінно повинна бути в користуванні кожного майстра.

Переходьте в онлайн-каталог Nisima та обирайте, які купити фрези для манікюру, щоб поповнити свій професійний набір. Ми впевнені, що ви залишитесь задоволені покупкою та станете постійним клієнтом цього манікюрного магазину.

Купити твердосплавні фрези від Nisima – це подбати про комфорт клієнта та зробити крок до професійного зростання!

Головна місія бренду Nisima – це допомагати майстрам ставати краще. Саме тому компанія створює високоякісні та надійні манікюрні насадки, у яких немає конкурентів на манікюрному ринку. Вони поєднують в собі найкращі експлуатаційні характеристики та виправдану ціну, тому принесуть виключно позитивні враження від користування. Це ваш шлях до професійного зростання та досягнення довершеного результату, тому купуйте твердосплавні насадки Нісіма та втілюйте в реальність креативні задуми.

Створюйте ідеальний манікюр разом з українським брендом Nisima!

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Стало відомо, які продукти різко підвищують рівень цукру в крові
35 965
Олена Кравець розповіла про тривалу боротьбу з важкою хворобою
14 879
Робітники випадково відремонтували кухню не в тому будинку: як відреагувала господиня
12 979
Чому навіть хороші й надійні чоловіки зраджують: психолог назвав 8 причин
12 274
Три подруги побилися на весіллі за букет нареченої: відео курйозного моменту
11 675
Російська тенісистка люто відгамселила себе ракеткою по голові
10 767
Високий холестерин: ознаки в ногах вкажуть на небезпечний стан
10 437
"Навіть нічого не пила": телеведуча Барбір насмішила конфузом зі штанями
9 733
Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто
9 655
Лікар назвав три продукти, які отруюють кишківник
8 658
Які продукти не можна мити перед приготуванням та вживанням у їжу: шкідливо і навіть небезпечно
8 317
5 продуктів, багатих магнієм, для зниження тиску природним шляхом
8 297
Знайдено простий спосіб запобігти розвитку високого артеріального тиску
7 917
Колишня наречена Кличка розповіла, чому їхня донька не хоче ходити до школи в Європі
0
Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відверту зйомку
0
Леді Гага відверто розповіла, як ставиться до чуток про те, що вона чоловік
0
Оксана Білозір розсекретила свої щомісячні доходи
0
Даша Астаф’єва наробила ніжних фото у гортензіях та розповіла, про що мовчить жінка
0
Що має зробити кожна родина перед похолоданням: енергетики опублікували інструкцію
0
Новий цікавий спосіб навчитися насолоджуватися життям від жителів Данії
0
Як відбілити емальовані каструлі за допомогою перекису водню
0
Як спробувати вирішити проблему, не жертвуючи нічним сном
0
Вісім способів відрізнити деменцію від природних вікових проблем
0
Лікарі попередили про шкідливі властивості популярних каш
0
Дефіцит цих чотирьох вітамінів призводить до ризику діабету та його ускладнень
0
Повна відмова від алкоголю призводить до старечого недоумства
0
Оля Полякова зізналася за скільки готова переспати з Машею Єфросиніною

Оля Полякова не приховує, що за мільйон доларів готова ...

Корисно і після 60 років: літнім порадили займатися сексом частіше

Сексуальна активність в літньому віці не принесе ...

Навіщо перед приготуванням дряпати картоплю виделкою

Королевою святкового та повсякденного меню більшості ...