Брокколі є одним із найкорисніших видів овочів.
За допомогою цього продукту харчування можна суттєво покращити стан здоров’я та провести профілактику низки небезпечних захворювань.
Однак багато хто не поспішає пробувати броколі тому, що не впевнений у смакових якостях продукту.
Але при правильному підході до приготування цей овоч є досить смачним.
У яку воду рекомендують кидатти заморожену броколі досвідчені кулінари?
Пам’ятайте про те, що овоч не потребує попереднього розморожування. Справа в тому, що через ці маніпуляції броколі втратить свою форму і перетвориться на неапетитну масу.
Варто взяти каструлю відповідного розміру, влити достатню кількість води, посолити та дочекатися кипіння.
Додаємо броколі та зменшуємо інтенсивність кипіння до середніх показників.
Якщо ви хочете, щоб овоч був м’яким і ніжним (наприклад, для пюре), варто варити приблизно 7 хвилин.
Для овочевого гарніру достатньо поварити брокколі від 3 до 5 хвилин.