Всі ми знаємо, що банани швидко починають псуватися і чорніти. Розповідаємо про цікавий лайфхак, який допоможе вам продовжити його свіжість.
В холодильнику банани втрачають смак. Тому їх потрібно зберігати за кімнатної температури. Але навіть за ідеальних умов фрукт починає чорніти. Якщо ж він був при купівлі стиглим, то м’якоть може швидко перетворитися на кашу.
Є одна маленька хитрість, яка дозволить подовжити свіжість бананів. Це надзвичайно легко - потрібно лише правильно відрізати хвостик.
Це слід зробити так, щоб шкірка залишилась цілою.
М'якуш в результаті не повинен виявитися відкритим. Якщо так сталося, що ви випадково пошкодили шкірку, доведеться з'їсти фрукт одразу - він не буде зберігатися.