Необхідність у термічній обробці буряків виникає перед приготуванням борщу, оселедця під шубою, вінегрету, буряка та інших популярних страв. Проте багатьом кулінарам не подобається варити...
- U-News
- Про все
- 22-06-2022, 12:53
Несмотря на то, что фарша в них практически столько же, сколько хлеба, для многих они были вкуснее домашних. Для полного ощущения вкуса подавайте с картофельным пюре....
- U-News
- Про все
- 22-06-2022, 11:12
Різні сорти базиліка відрізняються не лише зовнішнім виглядом, але і деякими смаковими характеристиками....
Просто та швидко – це слова, якими можна описати приготування ідеальної страви з риби. Секретами діляться досвідчені господині, які знають чимало рецептів приготування страв із риби, але не...
Домашнє печиво – хрустке, ароматне, солодке і пухке. Це одна з найпростіших ідей випічки до чаю. готують такий десерт абсолютно різними способами. Але найкраще для основи обирати саме кефір....
- U-News
- Про все
- 22-06-2022, 07:28
Усього 3 кроки відділяють вас від смачної і пікантної літньої закуски - маринованої кукурудзи....
Фарш для котлет повинен бути м’яким, але досить щільним. Якщо м’ясна основа вийшла дуже рідкою, то виникнуть серйозні проблеми із формуванням рівних котлет. Виправити помилку можна. Для цього...
Кожна господиня має свої секрети при приготуванні борщу. Основна увага при цьому приділяється м’ясним інгредієнтам....
Більшість раціону жителів Кореї – це риба і морепродукти. Тому цілком логічно, що вони знають про рибу та її приготування буквально все. Ось головні хитрощі корейців, яких вони вдаються у процесі...
Чимало господинь влітку полюбляють балувати своїх рідних натуральними напоями. І якщо ви вже робили газований квас із бузини, цього разу приготуйте такий напій з ноткою кави. theLime підібрав для...