Картопля - смачний та дешевий продукт. Її можна їсти вареною, тушкованою або смаженою. Але один продукт точно не можна класти в одну тарілку з цим овочем.
І хоча цей продукт дуже корисний, іноді його вживання може привести до проблем зі шлунком.
У чому користь картоплі
Картопля багата на крохмаль і білок, які покращують травлення. Цей крохмалистий овоч з сімейства пасльонових запобігає запорам, а також допомагає в профілактиці високого кров'яного тиску( гіпертонії), оскільки містить калій. Крім того картопля сприяє виведенню з організму токсинів
Для жінок картопля особливо корисна завдяки наявності клітковини - вона допомагає підтримувати красу та молодість.
З чим не можна їсти картоплю
Картоплю можна їсти вареною, тушкованою або смаженою. Якщо ви виберете останній варіант, то варто врахувати, що попри корисні властивості, смажену картоплюв жодному разі не можна поєднувати з помідорами. Це може ускладнити процес засвоєння поживних речовин, а також спровокувати розлад травлення.