Курячі кульки з грибами за цим рецептом виходять м’якими, соковитими і повними ароматів. Ця чудова 40-хвилинна страва ідеально підходить для вечері з картоплею або макаронами!
Якщо ви хочете насолоджуватися курячими кульками з грибами у будні дні, коли часу на приготування бракує, радимо подвоїти кількість інгредієнтів і приготувати із запасом. Другу порцію можна заморозити у герметичному контейнері та діставати у будь-який час.
Інгредієнти
- Куряче філе 2 шт.
- Печериці 200 г
- Яйця 2 шт.
- Борошно пшеничне 100 г
- Панірувальні сухарі 100 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Приправа до курки за смаком
- Олія соняшникова 50 мл
1. Куряче філе помийте, наріжте слайсами, відбийте, посоліть, поперчіть і посипте спеціями.
2. Печериці помийте і зваріть у підсоленій воді. На кожний шматок відбитого м’яса покладіть по грибочку і загорніть у кульку.
3. Яйця трохи збийте, борошно і сухарі насипте у різні тарілки. М’ясні кульки обкачайте у борошні, вмочіть в яйце і запаніруйте у сухарях.
4. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте кульки з усіх боків до золотистого кольору. Викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.