U-News » press release » Підручники для вивчення англійської
Всі новини

Підручники для вивчення англійської

Навчальний посібник майже завжди є фаворитом під час вивчення англійської, адже за допомогою нього можна збагатити словниковий запас, навчитися граматично правильно формулювати речення та потренувати вимову.

Як обрати підручник для вивчення англійської

Під час вибору підручника очі починають розбігатися через величезний вибір, в такому випадку не хочеться зробити помилку і придбати той, який користі ніякої не принесе, тому ми підготували кілька рекомендацій для вас:

  1. Звертайте увагу на видавця, адже гарна обкладинка не є гарантом того, що книга принесе вам користь. Перед покупкою перевіряйте інформацію про автора, його досвід і відгуки про роботу. Також ви можете обрати книги відомих видавництв, таких як Cambridge, Collins, Oxford.
  2. Обирайте підручник згідно свого рівня англійської. 
  3. Звертайте увагу для кого вона призначена, на дітей чи дорослих, адже формат навчання відрізняється для цих груп.
  4. Звертайте увагу на те, які цілі задовольняє викладений матеріал в книзі. Якщо вам потрібно підтягнути граматику, тоді обирайте книгу, яка вдосконалює цей навик, якщо необхідно попрацювати з вимовою, аудіюванням граматикою та лексикою, тоді зверніть увагу на багатокомплексні книги, які мають в комплекті аудіо- та відеоматеріали, додатки на телефон та робочий зошит.

Як вчити англійську за допомогою підручника

Займатися по посібнику можна різними способами:

  1. Використовувати навчальний посібник для самоосвіти. Для цього вам потрібно вчити граматику та виконувати запропоновані вправи для засвоєння матеріалу. За потреби, шукайте додаткові вправи на онлайн-ресурсах, наприклад: www.englisch-hilfen.de/en/ та www.gamestolearnenglish.com. Не забувайте про словниковий запас, тому нові слова виписуйте в словник, також можете скористатися додатками на мобільний, які допомагають вивчати нові слова, для кращого запам’ятовування складайте речення з ними. 
  2. Посібник може стати додатковим джерелом інформації, якщо ви навчаєтеся на курсі англійської або займаєтеся з репетитором. Крім роботи на уроці, виконання домашніх завдань, які задає викладач, ви можете звернутися до навчального посібника, щоб повторити та закріпити пройдений матеріал. 

Види підручників

English for Everyone

“English for Everyone” — це самовчитель англійської мови від видавництва DK, який охоплює всі необхідні теми для вивчення англійської мови. Наприклад на рівні Beginner в посібнику розкриваються теми «дозвілля», «побут», «подорожі», завдяки яким ви вчитеся спілкуватися та поповнюєте свій словниковий запас. Посібник містить додаткові аудіоматеріали, які дозволяють тренувати розуміння англійської на слух, говоріння, письмо та читання. Також в ньому є багато вправ, які допомагають запам’ятовувати граматику та нові слова.

New English file

“New English file” — це видавництво Oxford, що вже заслуговує на увагу, адже фахівці цього університету готують одні з найкращих навчальних матеріалів для вивчення англійської. Посібник тренує граматику, вимову та словниковий запас. Навчальні матеріали подаються з прикладами для кращого розуміння теми, вправи виконуються в окремому робочому зошиті.

English grammar in use

“English grammar in use” — це легендарний посібник від Ramond Murphy, який налічує вже п’ять видань. Книга чудова тим, що коротко і наочно пояснює складні правила англійської мови. До кожної теми додаються вправи на закріплення знань. Перевірити вірність відповідей можна за допомогою ключів, що знаходяться в кінці посібника. Також “English grammar in use” має додаток на телефон з таким самим навчальним матеріалом, що й в паперовому варіанті.

Cutting Edge

“Cutting Edge” складається з 12 блоків занять, також до нього є відео- та аудіоверсії вправ, які допомагають потренувати всі необхідні навички для успішного володіння англійською.

Solution

Навчальний посібник “Solution” розроблений фахівцями з Оксфорду, підходить для вдосконалення вмінь учнів, які мають рівень В1. Навчальний матеріал розбитий на 10 блоків, які складаються з восьми уроків. Після кожного уроку є блок для перевірки знань. Теми стосуються побуту, ділової сфери, почуттів та відносин, але вже складніші ніж на базовому рівні. До книги додається диск з аудіоматеріалами, які сприяють розвитку навички сприймати англійську на слух.

Фахова підготовка до найпопулярніших тестів у світі https://cambridge.ua/uk/toefl-ielts/ від сертифікованого освітнього центру. 

Practice Makes Perfect

“Practice Makes Perfect” містить 53 уроки, які супроводжуються великою кількістю вправ. Кожен урок зосереджений на одній темі, на підготовку якої відводиться 15 хвилин. Вправи для опрацювання теми даються різні за типом, а саме: пошук слова, вписування пропущеного слова та складання речення. До посібника додається програма, яка доступна як з телефону, так і з комп’ютера. Вона містить 40 аудіозанять на опрацювання вимови, також є функція відстежування прогресу та запису своїх дій.

American English File

Навчальний матеріал “American English File” поділений на 12 блоків. До неї комплекті йдуть додаткові аудіо- та відеоматеріали, основною задачею яких є розвиток мовленнєвих навичок. Посібник охоплює велику кількість тем, починаючи з граматики, розмовної англійської та практики листування.

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
"Закриєте небо над Росією?": українці висміяли хвилею мемів США, які захищають російські НПЗ
21 276
Дорогу, яку вперше за 30 років відремонтували, не зачепили під "покинутою" машиною
20 254
Реальне «похмілля»: у Таїланді п’яному туристу зробили непристойне тату
19 413
"Чого ще чекати від живодера": російський клоун Куклачов закликав бомбити Європу, його висміяли в мережі
16 196
Британка купила на ярмарку брошку за 35 доларів: про її цінність вона дізналася через 35 років
15 283
Названий по-справжньому шкідливий продукт при високому холестерині
14 175
На телебаченні КНДР зацензурили джинси ведучого BBC: що з ними не так. Фото і відео
13 831
Повня і місячне затемнення 25 березня буде найвдалішим для цих знаків Зодіаку
13 560
Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, яким судилося розбагатіти
13 542
Експерт з НЛО випадково "викликав" космічний корабель прибульців, – ЗМІ
9 354
Оштрафують при першій зупинці поліцейськими: водіям нагадали про популярне порушення ПДР
9 214
З однієї зі збитих сьогодні в Києві ракет витекло токсичне паливо
8 107
Який вигляд має дівчина з найдовшими ногами у світі (відео)
8 050
Жінка замовила іграшку у вигляді своєї собаки, але результат розсмішив не тільки господиню собаки, але і її гостей
0
Про що ніколи не варто писати в повідомленні
0
Нові автомобілі вдвічі менш надійні, ніж машини 2010 року – дослідження
0
Не просто ручка: секретна функція отвору в дошці для нарізання
0
5 натуральних способів підняти лібідо
0
Пенелопа Крус продемонструвала пишне декольте у фотосесії для модного журналу
0
У Києві виставили на продаж історичний особняк 1898 року
0
Дорогі, але «вічні»: 6 автомобілів, які майже не ламаються
0
Лікарі попередили про небезпечні види головного болю
0
Сергій та Сніжана Бабкіни запостили відверте фото на честь 15-річчя їхнього шлюбу
0
Тричі розбагатів. У Лас-Вегасі гравець зірвав декілька джекпотів на загальну суму понад $660 тисяч
0
Три знаки можуть розійтися з коханими в кінці березня: чиє життя зміниться
0
Знижує ризик смерті на 39%: вчені назвали корисний продукт для організму
0
6 речей, які щасливі пари ніколи не роблять

У поведінці щасливих пар можна простежити певні ...

Гінеколог розповіла, чи існує "ідеальний вік" для материнства

Під час підготовки до материнства варто враховувати як ...

Як зварити яйця на Великдень, щоб вони не потріскалися: 3 хитрощі

Жодне яйце при варінні не трісне, якщо їх правильно варити. ...