U-News » press release » Кращі пропозиції на сучасну техніку з виплатою частинами
Всі новини

Кращі пропозиції на сучасну техніку з виплатою частинами

Обирайте популярний смартфон, широкоформатний телевізор або ж потужний ноутбук та сплачуйте за нього безболісно щомісячними платежами. Послуга вже доступна.

З початку війни росії в Україні споживче кредитування у роздрібному ритейлі було призупинено. Та вже у другій половині травня потроху звичні для нас послуги почали повертатися, і карткові кредити в тому числі. Головний стимул для цього – наявність попиту серед українців. Тож провідні банки пішли назустріч споживачам, а великі ритейлери – запропонували свій асортимент для покупки з поступовою виплатою до 25 платежів.

Чимало електронної техніки зі знижками та з можливістю оплати частинами пропонує мережа Фокстрот. Вибрали там найбільш актуальні товари з категорії портативої та домашньої електроніки, які доступні для покупки на виплату.

Смартфон

Майже все життя тепер зав’язане на смартфоні. Продуктивний смартфон – можливість завжди бути на зв’язку із рідними, що стало в рази цінніше у наш бентежний час, а також швидко знаходити потрібну інформацію, віддалено працювати тощо. Приміром:

  • смартфон VIVO Y31 4/64 GB V2036 Ocean Blue (6 999 грн, або від 584 грн/міс.*) – витончений дизайн, 64 Гб вбудованої пам’яті та 4 Гб оперативної і потужний процесор QUALCOMM SNAPDRAGON 662. Цей девайс і виглядає, і працює на суперсучасному рівні. На кнопці ввімкнення є вбудований сканер відбитків пальців, також порадує швидка зарядка та камера на 48 Мп з можливістю додавати розмитий фон.

·      смартфон OPPO Reno 5 Lite 8/128 Gb Dual Sim Black (11 999 грн, або від 1200 грн/міс.) – синхронна відеозйомка одразу з двох камер, потужний 8-ядерний процесор MediaTek Helio P95 для швидкої та плавної роботи, посилений акумулятор ємністю 4310 мАг. Нова технологія RAM+ розширить об’єм оперативної пам’яті до +5 ГБ.

·      смартфон SAMSUNG Galaxy A52 8/256 Duos Light Violet (12 999 грн, від 1182 грн/міс.) – безшовна конфігурація та матова панель, завдяки чому корпус не боїться води та пилу, а ємності акумулятора 4500 мАг вистачить на дві доби активного користування. Обладнаний 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon, тож має приголомшливу продуктивність.

Ноутбук

З часів чисельних локдаунів значна частина життя наразі відбувається та відбуватиметься онлайн. І робота, і навчання. До нового навчального року вже зовсім недалеко, тому час потурбуватись про засіб ефективного проведення занять та виконання завдань. Для цього просто потрібен класний ноутбук, ось і чудові варіанти:

  • ноутбук ACER Aspire 3 A315-34-P8Z8 Black (16 999 грн, або 1700 грн/міс.) – неймовірно тонкий корпус, особлива технологія та антиблікове покриття, що знижує навантаження на очі та допомагає працювати довше з оптимальним комфортом. Діагональ дисплея 15.6", обсяг SSD диска 256 Гб. Операційна система Windows 11, потужний процесор Intel® Pentium. Чудовий вибір для щоденної роботи.
  • ноутбук ASUS X515FA-BQ139W (90NB0W02-M00AF0)(19 999 грн, або від 2000 грн/міс.) – універсальний стильний ноутбук із сучасними технологіями. Потужний процесор Intel® Core™ i3 (10 покоління) у поєднанні з відеокартою Intel UHD Graphics та оперативною пам’яттю DDR4 обсягом 8 ГБ. Оснащений тонкорамковим дисплеєм з антибліковим покриттям і широкими кутами огляду. Має посилений корпус – під клавіатурою розташовується металева опорна скоба, що захищає від пошкоджень дисплейний шарнір і внутрішні компоненти.
  • ноутбук LENOVO IdeaPad 5 14ITL05 Graphite Grey (25 499 грн, або від 2550 грн/міс.) – витончений та стильний пристрій ,вагою 1,39 кг, зручно брати із собою у школу, університет та в різноманітні поїздки. Одного заряду акумулятора вистачає для 11-годинної роботи в режимі енергозбереження. Технологія Rapid Charge дає змогу за 60 хвилин поповнити запас енергії батареї з 0 до 80%. Має 8-потоковий процесор Intel® Core™ i5 на 2,4 ГГц, 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 512 ГБ. Пристрій стабільно і швидко функціонує у режимі багатозадачності.

Телевізор

З початком воєнних дій, чесно кажучи, було не до телевізора. Люди були вимушені лишити домівку. Але тепер ситуація в багатьох містах змінилась на краще, чимало українців повернулись додому, а за ними – й попит на комфортні речі.

  • телевізор HISENSE 32A5710FA (8 199 грн, або від 820 грн/міс.)підтримує операційну систему Android TV, тому є кращою платформою для всього, що ви любите. Система DTS Studio Sound забезпечить багатовимірне звучання, Natural Colour Enhancer поліпшує передачу кольору та робить зображення реалістичним. Порт HDMI відповідає за швидке сполучення з комп'ютером, ноутбуком або ігровою консоллю.
  • телевізор SAMSUNG UE43AU7100UXUA (15 299 грн, або 612 грн/міс.) має нову технологію PurColor, з яким зображення «оживає» на екрані. Деталізацію сцен забезпечує формат 4К та технологія HDR. Розумний Samsung UHD TV розпізнає всі мобільні пристрої поблизу, щоб ви могли легко транслювати відео, музику і фотографії без зайвих дротів.
  • телевізор KIVI 32F790LW (9 399 грн, або від 940 грн/міс.) – ультратонкий безрамковий дизайн візуально розширює область перегляду. Вражаючий звук JVC та звукові аудіоефекти, оптимізація контрасту Super Contrast Control, чистий і глибокий звук. KIVI MEDIA відкриває доступ до безкоштовних каналів, щоб ви могли переглядати улюблені телепередачі, новини та інші трансляції, і все це з гнучкою персоналізацією інтерфейсу.

Ще більше пропозицій брендової техніки та електроніки шукайте на foxtrot.ua, купуйте зараз – сплачуйте комфортними частинами, бережіть себе і близьких!

*Вартість та наявність товару актуальні на момент публікації матеріалу

Читай U-News в Google News

Читають Коментують
Проти тромбів і для серця: названий простий, але корисний квітковий чай
31 437
Реальне «похмілля»: у Таїланді п’яному туристу зробили непристойне тату
24 833
Шукає жінку для стосунків без зобов'язань: чоловік залишив на лавці записку й став "героєм"
20 855
Названо чотири знаки зодіаку, які з віком стають ще красивішими: ось у чому їх секрет
20 615
5 симптомів, що вказують на те, що здоров’я нирок підірвано
15 291
Більша за машину: у Дніпрі помітили авто, яке везло на даху величезну альтанку
13 686
В Києві сотні чоловіків "штурмують" ТЦК: командування відреагувало на черги
13 161
Жінка викинула обручку в океан після невдалого жарту чоловіка
13 158
Де зараз зірка "Маски-шоу" Георгій Делієв, який раніше висміював українську мову
12 382
“Шкідливий” продукт назвали простим засобом для довголіття
11 684
Оштрафують при першій зупинці поліцейськими: водіям нагадали про популярне порушення ПДР
11 620
Високий холестерин: 4 основні продукти, які допоможуть знизити рівень
11 358
Пасажирка розважила людей у ​​метро танцем на жердині
10 667
Складено рейтинг автомобілів, які надзвичайно економні в обслуговуванні
0
Стало відомо, скільки Ferrari заробляє на кожному автомобілі
0
"Не знаю, як повірити в це". Відома українська акторка і ведуча повідомила про горе в родині
0
«Я тут недавно, мене змусили»: на Мелітопольському напрямку Сили Оборони взяли в полон таджика (відео)
0
Росіянин в окопі взяв палицю та імітує стрільбу із автомата в український дрон. ВIДЕО
0
Експерти розповіли про датчики, без яких неможливо завести авто і збільшується витрата палива
0
Три знаки зодіаку наважаться на сміливий вчинок і не пошкодують
0
Садибу Зеленських у Києві знесуть, тому що її будував російськомовний професор: на її місці буде ЖК Turgenev
0
Врожай носитимете відрами: коли саджати квасолю у відкритий грунт
0
Земля, маєток і квартири на Київщині: журналісти відвідали володіння заступника командувача НГУ Білоуса (фото)
0
Маша Єфросиніна розплакалася просто посеред шоу й зізналася, як змінилася за останній рік
0
Водії цих автомобілів можуть їздити лише за дотримання 4 правил, інакше - штраф
0
Люди, які не можуть пити алкоголь, мають вищий ризик багатьох серйозних хвороб
0
Перевірили можливості iPhone 13 у 2024 році! Все ще найкращий «яблучний» смартфон Apple

Хоча з моменту виходу iPhone 13 минуло вже кілька років, ...

Господині розповіли про особливості холодного способу засолювання сала

Солоне сало мусить бути м’яким, щоб тануло в роті. А таким ...

Буде дуже красиво: 5 незвичайних способів пофарбувати яйця до Великодня

Вже зовсім скоро ми будемо переривати Інтернет у пошуках ...