Регулярне їх вживання може підвищити ймовірність розвитку гіпертонії.
Високий кров'яний тиск або гіпертонія, є сходинкою до серйозних проблем зі здоров'ям, таким як серцеві напади та інсульти.
У той час як м'ясо може бути частиною здорової дієти, певний тип м'яса, улюблений британцями, замість цього може підвищити ваші шанси на гіпертонію.
Червоне м'ясо, від яловичини до свинини, багате білком, вітамінами і мінералами, що дозволяє йому складати частину збалансованого раціону. У той час як ваш запас заліза і білка може радувати вас, коли ви їсте цей тип м'яса, спосіб його приготування має значення.
У дослідженні взяли участь 44 616 здорових француженок, яким було запропоновано заповнити анкету за харчування.
Результати показали, що у тих, хто їв п'ять чи більше порцій переробленого червоного м'яса на тиждень, рівень гіпертонії був на 17% вище. Одна порція була класифікована як 50 грамів.
Причина, по якій сосиски, шинка і бекон, можуть збільшити ваше читання, полягає в утриманні в них солі. Вважається «найбільш серйозною» причиною гіпертонії хитрість солі пов'язана з затримкою води.
Це змушує ваше тіло утримувати воду, яка додає в кров додаткову воду і чинить додатковий тиск на ваші артерії — ідеальний шторм для гіпертонії. Крім того, якщо ваш рівень артеріального тиску вже знаходиться в червоній зоні, сіль може посилити цю проблему.